KNEŽEVIĆ: Andrija Mandić nema rezervne države 

Andrija Mandić nema rezervne države i za razliku od mnogih, ima namjeru da svoj kredibilitet ugradi u prosperitet ove države, i da vam on i naša koalicija pruže ruku pomirenja da shvatite da CG nema bez Crnogoraca, Bošnjaka,Muslimana, Albanaca, Hrvata, ali ni Srba.

Jedan od lidera Koalicije Za budućnost Crne Gore Milan Knežević, danas je u Skupštini Crne Gore predložio svog kolegu Andriju Mandića za predsjednika najvećeg zakonodavnog tijela u državi. Knežević je pred poslanicima pročitao biografiju Andrije Mandića. On je naveo da je u Crnoj Gori najbitna ljudska biografija Andrije Mandića.

„Osnovna crta Mandića je istrajnost, ljudski kompromis za dobrobit običnih ljudi. I upravo ta istrajnost i spremnost, kada su svi mislili da su pali naši barjaci otpora, je pokazala da imamo sinergije i dovoljno hrabrosti i mudrosti da trasiramo put ravnopravnosti i ponudimo ruku pomirenja“, kazao je on.

Knežević kaže da je za poštovanje Mandićeva borba.

„Morate poštovati dvodecenijsku beskompromisnu borbu opstanak političke ideje i ideoologije“, kazao je on.

Ističe da je imao prilika da poklekne, ali da Mandić nikada nije bio spreman da trguje ni ideologijom ni imenom i prezimenom svoje porodice.

„Ovdje se nalaze njegovi grobovi i kolijevke njegovih potomaka. Andrija Mandić nema rezervne države i za razliku od mnogih, ima namjeru da svoj kredibilitet ugradi u prosperitet ove države, i da vam on i naša koalicija pruže ruku pomirenja da shvatite da CG nema bez Crnogoraca, Bošnjaka,Muslimana, Albanaca, Hrvata, ali ni Srba“, kazao je Knežević.

„Raduje me što će Mandić biti izabran za predsjednik parlamenta kao prvi Srbin poslije 2006. godine kojeg nije glasao DPS i njihovi partneri i to nije pobjeda DPS-a, DF-a, već Crne Gore“, kazao je Knežević.

izvor:alo.me

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare