Катић: Очекујемо рекордну посјету за празник мимозе!

Предсједник општине Херцег Нови Стеван Катић био је гост Српске Радио-телевизије у емисији “Са Српском у центар. Катић је говорио о битним пројектима тог града, политичкој ситуацији, али и о 55. по реду празнику Мимозе који ће бити одржан од 15. фебруара до 3. марта. Саопштио је да ове године очекују рекордан број гостију. Вјерује да је разлог за то припрема и организација са којом су почели још у јуну мјесецу. Казао је да се очекују преко 500 учесника на карневалској поворци као и маскенбал на отвореном у парку Боке.


Када је ријеч о политичкој ситуацији Катић је казао да институције треба да раде свој посао те да се искључиво бави темама на локалном нивоу. Подсјетио је и да су у ранијем периоду постојале политичке турбуленције, али и да је Херцег Нови био на маргинама те да је стављен по страни од стране претходне власти.


Катић је поручио да политичке кризе и несугласице отежавају нормално фунционисање и помјерају оно што су приоритети. Подсјетио је на веома важно идејно рјешење јадранско-јонског ауто пута кроз Црну Гору којим би се ријешило 70% проблема када је у питању Цг приморје, те саопштио да прва фаза треба да крене од јесени.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare