Kandidatu Demokrata za direktora policije brat član DPS-a!

Velika se vreva digla na političkoj sceni kada je Vlada Crne Gore izabrala Aleksandra Radovića za v.d. direktora Uprave policije.

Rezignirane što njihov kadar, Lazar Šćepanović, nije izabran na tu poziciju Demokrate su optužile premijera da je izborom Radovića izvršio krivično djelo i nagovijestile napuštanje Vlade.

Sjutradan nakon iscrpljujuće sjednice Vlade su Radovića označili kao vojnika bivšeg direktora Veselina Veljovića. Prekinoć u emisiji „Načisto“ ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović ide korak dalje i Radovića opisuje kao čovjek Mila Đukanovića i Duška Markovića.

Međutim, očito ni porodica njihovog kadra nije bila gadljiv na DPS-ovu politiku koja je Crnu Goru srozala na dno i od čijih se posledica ova zemlja neće skoro oporaviti.

Naime, rođeni brat Lazara Šćepanovića – Vasko je član DPS-a. I to su mediji odjavili prije 2020. godine.

Članska karta mu je, kao što možete vidjeti na slici, uručena prije četiri godine u prostorijama nikšićkog DPS-a.

Vasko Šćepanović, brat Lazara Šćepanovića (foto: IN4S)

Da stvar bude gora u trenutku učlanjenja u partiju, kojom je tada rukovodio Milo Đukanović, Vasko Šćepanović je bio desetar u Vojsci Crne Gore, iako se Zakonom o VCG, u članu 18, striktno zabranjuje da vojna lica budu partijski aktivna.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Demonkrate, varalice neprevazidjene. Sto ucinjese od postenog Aleksandra Radovica, sram ih bilo. Svaka njihova rijec je gnusna prevara i laz. Najgora partija na politickoj sceni CG.