Kalezić: Andrej Milović je kamen oko vrata Milojku Spajiću!

Ministar pravde Andrej Milović je neko ko stoji ko kamen o vratu premijeru Milojku Spajiću, kazao je u emisiji Info plus na ADRIA TV politički analitičar Predrag Kalezić. On je to prokomentarisao nakon što je Milović nedavno iskoristio diskreciono pravo i odbio izručenje Turskoj Binalija Čamgoza, rekavši da bi izručenjem bila prekršena Evropska konvencija o ljudskim pravima.

“Bojim se da se ostvaruju moje prognoze koje sam dao nedugo nakon formiranje vlade Spajića. Spajić ima neke druge preokupacije, pa ostavlja veliki prostor u obnašanju funkcije nosicima nekih drugih agendi. Tako Milović unosi svoju agendu, bliži članovi Spajićeve porodice neke svoje agende…”, rekao je on.

Kalezić navodi da je izlišno da Milović, koji je na sastancima Glavnog odbora PES-a brutalno prijetio Jevrosimi Pejović, postao toliko ematičan za sudbinu turskog državljanina.

“Tu je i napada na Predraga Šukovića, koji je uz specijalnog državnog tužioca Vladimira Novovića, pokazao super rezulate, u uslovima koji su trenutno u Crnoj Gori. Bojim se da je zastupnik neke agende koja ne ide na ruku građanima Crne Gore. Milović je neko ko stoji ko kamen o vratu Spajiću, a mislim da ćemo imati priliku da vidimo u daljoj budućnosti”, kazao je Kalezić.

Komentarišući nedavne izbore u DPS-u, Kalezić ističe da je izvjesno da neće doći do promjena u toj partiji.

Dodaje da je ruka bivšeg lidera Mila Đukanovića instalirala rukovodstvo u DPS-u, koje je njemu najprihvatljivije.

“Dobili smo plišanog predsjednika partije, pristojan čovjek i ništa više od toga. U potpredsjendičkoj ravni vidjeli smo da su to sve Đukanovićevi saradnici i ljudi u koje ima bezgranično provjerenje. To što demaskira infantilne izbore koji su se desili, a pripadnici DPS veličaju, dovoljno vam govori činjenica da su dan prije glasali za izbor Suzane Mugoše za vrhovnog državnog tužioca”, navodi Kalezić

(Adria.tv)

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare