Јовановић: Будвом се неће управљати из Подгорице!

На локалним изборима у Будви који ће се одржати 26. маја наступиће изборна листа под називом „Будва наш град“ чији ће носилац бити председник Скупштине Општине Будва Никола Јовановић. Листа представља јединствену понуду на предстојећим изборима јер неће имати партијски предзнак нити ће бити партијски обојена.“ 

Сви грађани Будве ће на овај начин имати прилику да бирају истинске представнике у скупштини јер ће бити у прилици да своје поверење укаже онима који су доказали у добром управљању градом и радом у општем а не у личном интересу. Ова листа окупиће добронамјерне људе који желе добро граду у којем живе, без обзира на разлике гдје је рођен или друго својство јер Будва је подједнако град свих нас који у њој живимо. Сматрамо да је дошло време да метропола туризма, од досадашњег лошег третмана власти на централном нивоу који доживљава као политички плејен и финансијски генератор, добије какав заслужује “, каже Јовановић.Он је објаснио да је скраћењем мандата претходном сазиву скупштине спријечен сценарио инсталирања власти посредством одбора повјереника од стране политичких партија и појединаца који заједно чине власт на државном нивоу.

“ Мандат смо вратили грађанима јер је то најдемократскији начин решавања сваке политичке кризе а воља грађана основ сваке демократске власти. Због тога су грађани, као носиоци суверенитета, у прилици да 26.маја бирају нову и одговорну власт “, ​​објаснио је Јовановић.

Он додаје да је смисао политичког концепта који представља листу „Будва наш град” у томе да се о Будви не одлучују политичке елите у Подгорици, већ људи који имају намјеру превасходно да бране интересе Грдана Будве.

“ Доказали смо да ће о Будви одлучивати грађани који живе у овом граду а не политичке елите у Подгорици који Будву доживљавају као политички колач или монету за политичку трговину и међусобне игре на централном нивоу. Позивамо све слободоумљеће грађане да нас подрже без обзира на њихову претходну политичку опредијељеност јер смо групација која не мора да робује партијским интересима на штету Будве и њеног развоја “, закључио је Јовановић.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare