Jovan Vucurovic: ГРУПА ЕКСТРЕМИСТА НАХУШКАНА ОД ДИЈЕЛА ДПС ДА НАПАДНЕ ПОСЛАНИКЕ ЗБЦГ, ОДНОСНО СРПСКЕ ПОСЛАНИКЕ

Ми из ЗБЦГ смо организовали на стотине протеста и немамо проблема са тим, али у овом случају очигледно је група екстремиста нахушкана од дијела ДПС да нападне посланике ЗБЦГ, односно српске посланике.

Топовски удари, петарде, каменице, јаја, псовке на националној основи, али нас наравно ништа не може уплашити и поколебати у нашој политици. Ја ипак превише не замјерам, јер је и ово изгледа неопходно проћи на путу помирења у Црној Гори, а тај пут доминантно промовишу Андрија Мандић и коалиција ЗБЦГ. Морамо имати стрпљење и за оне који се воде само мржњом и да се надамо да ће се мијењати набоље.

Наравно, има људи који истрајавају на екстремизму и антисрпству, а таква политика је ДПС преполовила, а у крајњем ће их одвести на маргине. Ево, још чекамо да се ДПС огради од оног натписа на транспаренту који су држале њихове присталице приликом доласка Милорада Додика у Скупштину Црне Горе. Подсјећам, на транспаренту присталица ДПС је била срамна ријеч ,,посрбице”, што је фашизам и расизам.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

I Sveti Petar je bio na muke sa dijelom fukarskoga naroda, ali ovi bulači bez mozha su samo egstremna i preglasna manjina, koju bi zajedno sa njihovim vodjama trebalo skloniti na sigurno da ne brukaju slavno Cetinje! Neka se odvoji neko parće ðe će da eče i beče, samo ih treba maći sa ulica ! Pi !

Nekad je bilo slavno i cestito. Neobrazovanost i neprosvecenost je dosta uticala na ove zavedene dzabalebarose. Oni na Cetinjski Manastir kidisu kao bijesni psi, pa nije cudo da kidisu i na poslanike ZBCG. Poslanice Sv. Petra cetinjskog objasnjavaju mentalitet dijela ovog ogranicenog i prgavog naroda. Nasuprot njima vecina iz ovih krajeva su casni i posteni ljudi, koji se ne cuju i ne vide od ovih jada zadojenih mrznjom prema srpstvu.