Jezive Sky prepiske! Meta Radoja Zvicera i Milovića bio Vučić!

Vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smjenu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića! Sada je postalo potpuno jasno da su kriminalci sve vrijeme imali samo jedan cilj i jednu metu, a to je Vučić.

Samo mi možemo obaliti Vučića – poručuje šef kavčana Radoje Zvicer, sada odbjeglom policajcu Ljubu Miloviću, preko kriptovane telefonske aplikacije 10. januara 2021.godine, a povod ove priče bio je dolazak Džoa Bajdena na čelo SAD.

Sagovornici su, piše na skaju koju je Evropol dostavio crnogorskim istražnim organima a, u koji su uvid imale podgoričke „Vijesti“, saglasni da izbor Bajdena za predsjednika Amerike odgovara svima, osim Srbiji i velikosrpskoj politici“.

Milović u tom kontekstu navodi da se Bajdenovim dolaskom mora zaokrenuti politika na Balkanu, i da će SAD ići „na rušenje Vučića svim silama“.

– Rekao sam ti da samo mi možemo obaliti Vučića da mu na početak prvenstva 40.000 počne skandirati… Svaku vlast u Srbiji su obalili navijači – šalje poruku Zvicer.

U redovima kavačkog klana, kako će kasnije registrovati istražitelji iz Crne Gore i Srbije, bili su između ostalih i Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su godinama rukovodili dobrim dijelom navijača beogradskog Partizana.

Milović: Tu treba mudro odigrati u narednom periodu.

Zvicer: Bajden ti odgovara svakoj državi bez Srb (Srbiji).

Milović: Srbiji, Republici Srpskoj i velikosrpskoj politici.

Zvicer: Ja sam im reko da dobro izmjere, što god odluče, prihvatam… Onoga Stanivukovića drže Englezi…

Milović: Mislim da će pokušat Stefanovića da oslabi Vučić svim silama. Sve mu smjenjuje. A Stanivuković je prikriveni velikosrbin, veći je nacionalista od Dodika. Ja sam ga pratio i volio dok nisam čuo njegove izjave vezano za litije, Crnu Goru, Srebrenicu, Dejtonski sporazum, Kosovo…

Zvicer: Jeste, ne krije on to, u svaki razgovor pominje strica koji je poginuo.

Milović: Sve veliko srbska teška politika, tako ne mogu naprijed. Srbi sa ovakvom politikom odu 3 god (godine) napred, pa 10 u nazad.

Zvicer: Mijenjaće to stranci, pošto su ova naša gamad poltronska spremna na sve. Samo da ove skinemo u CG pa što god.

Predsjednik Vlade Crne Gore u tom periodu bio je Zdravko Krivokapić, čiji kabinet je formiran oko mjesec dana prije toga, odnosno 4.decembra 2020.godine. DPS je na izborima 30.avgusta te godine izgubio nakon tridesetogodišnje vladavine.

Milović: Čim ojačaju malo ekonomski, odma počinju da zavlače nos u region. Niko ne valja sem oni… Šuplji su ovi dobro. Valjda da se narod osvijesti.

Zvicer: Ma kakav narod, pa puno je više Srba vazda bilo, nego nisu smjeli glasati isticati. Milu su kola niz brdo i nema ko će ih zaustaviti. Hapšenje Brana (Mićunovića) je jaki momenat za glasače i sve.

Nikšićanin Branislav Mićunović uhapšen je u Budvi 6.januara  2021.godine, nakon što je pronađeno oružje u automobilu u kome se nalazio. Uz njega, tada je slobode lišeno i još nekoliko osoba iz Mićunovićevog obezbjeđenja.

(Novosti)

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare