Јелена Јовановић : Највећи издајници ЦГ су зна се ко!

,,Неколико поједница са политичке сцене бивше опозиције Небојша Медојевић и Дритан Абазовић, и још понеки из Нове српске демократије и Демократске народне партије, као и неки новинари годинама уназад су упозоравали на загрљај мафије и државе”- подсјетила је Јовановић.

,,Прве преписке које је објавила колегиница Лакић и њен портал ,,Либертас” помогле да људи схвате да су сви који су указивали на везе мафије са државом били у праву, што се све више испоставља тачним како вријеме пролази. Људима је сада постало савршено јасно у каквом смо окружењу живјели. Чак и онај дио полицијског апарата који није учествовао у криминалу упрљан је, као и цијела професија, радом њихових колега у корист мафије умјесто за добро свих нас и дјеце која овдје одрастају не планирајући да бјеже одавде главом зеб обзира. Наша дјеца деценију уназад нису живјела у безбједном окружењу јер је око нас проливана крв на улицама градова, у обрачунима који су се дешавали чак и близу вртића и школа. Неко то није хтио да ријеши захваљујући појединцима који су заробили тужилачки и полицијски систем да би радили у корист мафије”- казала је Јовановић.

Они који су направили идоле од људи који би требало да су на дугогодишњим робијама су највећи издајници Црне Горе, додала је она и нагласила да је постојала читава герила криминалаца са значкама тајне или јавне полиције.

Јовановићева је најавила занимљив период пред нама када су у питању преписке са скаја јер ће бити разобличене још неке ствари које су директно везане за издају Црне Горе.

,,Кад бих објавила све фотографије које прате оне ужасавајуће преписке све би добило једну другу димензију. Многи који још увијек не вјерују или мисле да скај преписке треба оборити као доказни материјал на суду, схватили би да не треба да подржавају да међу нама ходају психопате који су у устању да за колограм кокаина или неколико десетина хиљада евра убију особу коју никада до тада нису видјели и иживљавају се над њом. За бројне се не зна ни гдје су им дијелови тијела јер су начини на које су они уништавали тијела толико монструозни да мислим да их није било ни у Мексику. Због два клана из Котора, као и шверца који је вршен у Црној Гори ми смо заслужили епитет мафијашке државе”- казала је Јовановићева.

Емисију ,,Са Српском у центар” пратите уживо сваког радног дана од 13-15 часова на каналима Српске телевизије, таласима Српског радија, на нашем порталу и ју тјуб каналу.

У репризном термину емисију можете гледати на каналима Српске телевизије од 20: 30 часова као и на таласима Српског радија од 21: 30 а можете је наћи и на нашем порталу као и на ју тјуб страници.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare