Jakove, je li ovo tvoj kadar?

Nova lokalna vlast u Podgorici dala je košarkaškom klubu Budućnost Voli milion evra iz Budžeta za tekuću godinu.

Uprkos protivljenju sipanja novca u klub kojim rukovodi privatnik, tačnije biznismen Mila Đukanovića, Dragan Bokan, nova gradska vlast je sprovela tu odluku.

A kada se vidi kreira gradski budžet i ko rukovodi novcem građana Podgorice, onda nije ni čudo što je Bokan zadovoljno trlja ruke od finansijske injekcije koju mu je prepisala sa osoba sa kojom zajedno gleda košarkaške utakmice svog kluba u Sportskom centru Morača.

Kao što možete vidjeti na slici ispod, sekretar za finansijske poslove i budžetsku kontrolu Glavnog grada Balša Špadijer utakmice Budućnost Volija gleda tik uz „bivšeg“ predsjednika DPS-a Mila Đukanovića.

Sam Špadijer se na sastanku većine u Podgorici sam legitimisao da pripada krilu Jakova Milatovića, u čije ime je i pregovarao sa koalicionim partnerima oko podjele vlasti u Glavnom gradu.

Ako znamo da pored nekadašnjeg gospodara života i smrti u Crnoj Gori može da sjede samo „probrani“, među kojima očito i spada Špadijer, pitamo se kako je Jakovu Milatoviću palo na pamet da gradske finansije povjeri u ruke ovom licu.

Ostaje nam da se nadamo da će se Milatović, koliko danas ograditi od ovog kadra, s obzirom da je javno kritikovao izbor Predraga Drecuna u IRF. Ili će možda, što je izvjesnije, prećutati sve ovo.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare