Jadranka Kosor u ekstazi zbog zločinačke Oluje!

Nastavila je hrvatska država da predano baštini tradiciju NDH, pa su se danas u Kninu mogli čuti ustaški pozdravi „za dom spremni“, uz već uobičajenu koreografiju kojom se slavi genocid nad Srbima.

Zagrebačka filijala televizije N1 koja je kao i beogradska u vlasništvu Junajted medije Dragana Šolaka, emituje poseban program kojim se prati hrvatsko obilježavanje godišnjice „Oluje“, pa su se tako i ovaj put potrudili da veličanje progona i stradanja više od 250.000 Srba sa područja Sjeverne Dalmacije, Like, Banije i Korduna ne prođe nezapaženo.

Bivša predsjednica Vlade Hrvatske Jadranka Kosor bila je specijalni gost emisije na televiziji N1 u okviru programa kojim se proslavlja zločinačka akcija „Oluja“ i etničko čišćenje Srba iz Republike Srpske Krajine.

Jadranka Kosor se prisjetila kako je 5. avgusta 1995. godine tada radila kao novinar i sa ushićenjem, zbog kojeg su skakali od sreće, pratila vijesti koje su pristizale o napredovanju hrvatske vojske.

Kako je navela, nikada se nije osjećala tako radosno kao u trenucima kada je saznala da hrvatska vojska ulazi u prazan Knin iz kog su otišle srpske izbjeglice.

– Sjećam se kako smo skalali od radosti kad su stizale vijesti o tome koja su mjesta oslobođena. Kao najljepše uspomene se sjećam te radosti tih ljudi na ekranu, oduševljenja tih mladića koji su ulazili u Knin…”

Spomenula je i suđenje hrvatskim generalima zbog sudjelovanja u Oluji.

“ Knin je bio prazan ništa nije bilo prekomjerno granatirano. Predsjednik je pozivao srpske izbjeglice da ostanu… Jedan konglomerat sjećanja. Nikada se u mom životu nije ponovila ta radost”, kazala je Kosor.

(Politika/N1.hr)

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

To su ustaše uspele zahvaljujući Americi,Britaniji i posebno Nemačkoj,ali pomerajuse neke stvari u svetu,otom potom,možda bude još ushučenja ali nekih drugih.

Nadam se da će se poniviti ako Bog da i sreća junačka pa se Srbi krajini povrate! Kad tad !

Ti što se Kroati, osokoljeni dekandentnim i krvoločnim zapadom, kurče sa olujom i protjerivanjem Srba, otimanjem zemlje i imovine, to je njihov problem. Opasnije je to što naš, srpski, ustaško-komunistički nakot odobrava sve to i aminuje, uz neke kritike i promovisanja antifašizma. Bagra tamo, bagra ovamo.
Kroati treba da znaju jasno i gladno, ali im ova bezmuda vlast, beskičmenjaci, poltroni, korumpirani, lopovi, sebičnjaci i kukavice ne smeju reći, a to je, „sve što su oteli, opljačkali, zaposeli, ubili, zaklali, zapalili, porušili, kako u 2.svet.ratu,tako i u građanskom devedesitih, mora im se sa orkanom vratiti.“
Kad tad bljuvaće sve što pojeli srpsko, gradić sve što su porušili, vratiti svak pedalj zemlje, svaku nekretninu. Neka je proklet taj neljudski soj o kome je Dučić sve rekao.
Nažalost 85%kriata su pokatoličeni srbi, kao što su bošnjaci, muslimani, montenegrini, maćedonci. Zapravo svaki nacion na ovom prostoru je nastao ot otpada Srba.