Jadikovka Miloša Nikolića: Predsjednik skupštine nam nije čestitao 21 maj

“Dan nezavisnosti, koji je juče u Crnoj Gori obilježen na impresivan način sa iskrenom i čistom emocijom kojom su građani pokazali svoj odnos prema jednom od najsvjetlijih datuma novije crnogorske istorije, pokazao je i politički sumrak u kojem se naša država nalazi”, saopštio je Miloš Nikolić, portparol DPS Crne Gore.

Kako je Nikolić istakao dok su desetine hiljada građana na gradskim trgovima i ulicama proslavljali 21. maj predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić nije se udostojio ni da praznik čestita, čime je pokazao da i dalje ne prihvata nezavisnost države čiji je jedan od najviših državnih funkcionera.

“Ipak, građani nema potrebe da se ljute na Andriju Mandiću. On i njegova politika su dobro poznati i sa skromnom podrškom biračkog tijela bili su decenijama na margini političkih zbivanja u Crnoj Gori”, rekao je Nikolić  i dodao da za ovakvo stanje građani treba da zahvale isključivo Milojku Spajiću koji je pristao da sopstveno dostojanstvo baci pod noge i uvede Mandića na velika vrata na političku scenu čime je omogućio da Crna Gora ima predsjednika Skupštine koji otvoreno ponižava građane na najveće državne praznike.

“Ipak, nije daleko dan kada će građani dati svoj sud i o aktuelnoj političkoj većini i sve ih zajedno poslati onamo gdje su decenijama pripadali – na marginu političke scene. Jučerašnji dan je pokazao da taj dan ubrzo dolazi te da će već naredni Dan nezavisnosti”, zaključuje se u saopštenju Miloša Nikolića.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ne junačite se prije roka! Spuž vas čeka raširenih vrata. Državu ste stvarali za sebe a ne za narod! Tragovi vam smrde pljačkom, kriminalom i nečovještvom i vi ste poslednji koji bi nekome mogli da držite lekcije! Pi!

Đe si požurijo,imaj strpljenja malo.