Igor Damjanović: Krapoviću kvislinže zašto nisi ćutao!?


Zaista me impresionira koliko se ministar odbrane Dragan Krapović uživio u ulogu kvislinga iz partizanskog filma. Zaista je ružno, tužno i slobodno možemo reći bizarno da se hvalospjeva na račun NATO pakta i zakletvi na vjernost nije mogao suzdržati čak ni na 25. godišnjicu agresije i zločina prema njegovoj zemlji, poručio je za BORBU novinar Igor Damjanović, komentarišući jučerašnji govor ministra odbrane Dragana Krapovića koji je položio vijence na spomenik stradalima u NATO agresiji.

Podsjećamo, Krapović je juče dao sramnu izjavu medijima gdje je kazao da se sjeća zvuka aviona i eksplozija koje su parale nebo i zemlju, ali i da želi vjerovati da je Crna Gora, premda kroz bol i patnju, pronašla put ka izgradnji bolje budućnosti.

„Odbili smo da dozvolimo da nas mržnja i strah parališu, birajući umjesto toga put mira, i put saradnje. Danas, ta odluka definiše naša strateška i vrijednosna stremljenja, te je Crna Gora postala kredibilna članica NATO. Postali smo kredibilna članica Sjevernoatlantske alijanse, uzimajući u svoje ruke kormilo sudbine. Ovo članstvo je afirmacija naše odlučnosti da gradimo društvo, utemeljeno na univerzalnim vrijednostima, multietničkom skladu, bezbjednosti, miru i prosperitetu za sve građane Crne Gore“, kazao je Krapović.

Damjanović je za BORBU komentarisao ovu izjavu i kazao da bi bilo mnogo čovječnije i poštenije da je juče ćutao i tako pokazao bar minimum pijeteta prema pobijenoj djeci u Murini i vječnom bolu njihovih porodica.

„U partizanskim filmovima kvislinzima su uvijek bile određene epizodne uloge i iskreno se nadam da će poslije sledećih parlamentarnih izbora epizodista Dragan Krapović zauvijek završiti svoju političku karijeru“, precizan je Damjanović za BORBU.

4 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Daleko je do izbora, njega i Đeljošaja treba pod hitno smijeniti da nas ne brukaju !

Da ima casti i morala u CG, ulice crnogorskih gradova, posebno Berana i Andrijevice, bi bile pune gradjana da traze smjenu ova dva jada od ministara, jer ih u Vladi nece ni upozoriti na sramne izjave.

Da pot hitno neznase koije gori od njih dvoice sramih bilo za navijek

Краповић се уживио у улогу будале, а ово остало је стигло за тим. Monteprkno IQ<86, а гдје је он говори му презиме.