I Mitar Paunović opleo po SD „Junaku“ Ziroju! Težak dan za mladog dukjanskog jastreba!

Portparol Demokrata Mitar Paunović odlučio je da reaguje na jutrošnje saopštenje poslanika Socijaldemokrata Nikole Zirojevića.

Reagovanje prensoimo integralno:

„Kolega Zirojeviću, hvala Vam na čestitkama, ali da sa čestitki pređemo na impresivno nasljeđe Vlada u kojima je Vaša partija aktivno učestvovala, a ima ga dosta.

Ali za početak, s obzirom na Vašu želju da budem bolji od mojih starijih kolega koji u političkom životu nemaju jednu jedinu aferu, ja ću Vama najiskrenije poželjeti da od svog kolege Ivana Brajovića učite kako NE TREBA.

A prije nego pređemo na vašu zaostavštinu napominjem da Demokrate nijesu ministarski participirale u 42. Vladi, a kada participiramo u 44. Vladi i to mjestom ministra unutrašnjih poslova, vidite da policajci ne ostaju na ulici, već dobijaju nova službena vozila sa uštedom od preko pola miliona eura za sve građanke i građane Crne Gore!

To, ali i stupanje na snagu Pravilnika o kontroli imovine i životnog stila policijskih službenika, te istorijske akcije zapljenja, zaostavština su našeg ministra unutrašnjih poslova, a zaostavština vašeg ministra i predsjednika Skupštine je da su u vrijeme vaše vlasti stvorena dva najveća kriminalna klana u Evropi, pa da krenemo sa retrospektivom:

Dva direktora Uprave policije, iz vremena vašeg ministra Brajovića, optuženi su od strane SDT-a za najteža krivična djela, Veselin Veljović za učešće u švercu cigareta i narkotika i Slavko Stojanović za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljeno držanje oružja.
Uz njih su i pomoćnik direktora Zoran Lazović, njegov sin i prvak tajne Policije Petar Lazović, najbogatiji policajac Ljubo Milović, koji su od države napravili slugu mafije!

Da je samo to bilo bi dosta kolega Zirojeviću, ali tu su još i na desetine neriješenih likvidacija na crnogorskim ulicama i pločnicima.
Tu je i ono što će ostati upisano u crnogorskoj istoriji kao najveći čin besramlja- zaboravljena petlja Smokovac i zaboravljena elektro i vodovodna mreža za autoput, za koju je kineska kompanija tražila dodatnih 115 miliona eura, koliko je građane koštala ,,greška” Ivana Brajovića!

Još uvijek nijesam završio kolega Zirojeviću, zaista inspiriše vaše nasljeđe.
Tu je i daleko poznata afera čiji je akter gospodin Brajović, koji je zemlju u Danilovgradu vrijednu 55 hiljada eura prodao po cijeni od 150 hiljada eura kako bi opravdao sticanje novih 150 hiljada eura, otkrivenih od strane nevladine organizacije MANS.

Da ne nabrajam dalje kolega Zirojeviću, nabrajanje bi trajalo do Čačka, iako dom ,,Škoda” automobilske industrije nije tamo, već u Češkoj, iako ste Vi juče otvorili proizvodnu liniju u Čačku.

Ali kad već pominjete osvajanje Trebinja, pitajte bivšeg glavnog specijalnog tužioca koji je takođe vaše nasljeđe, da li je on, po optužbama SDT-a, htio da osvaja Cavtat i šta je tamo radio našim komšijama hrvatske nacionalnosti?

Javno Vas pozivam da osudite zaostavštinu Ivana Brajovića, Milivoja Katnića, Vesne Medenice, Blaža Jovanića, Zorana i Petra Lazovića, Ljuba Milovića, vaših direktora Policije i svih optuženih za saradnju sa klanovima koji su našu populaciju, mlade i njihove porodice zavili u crno!“

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Јели то јастреб кокошар, јер дукљани воле кокошку више од свега:-)

Bravo, unutar Ziroje