Hrvatski premijer Plenković se uzbudija!

Hrvatski premijer Andrej Plenković komentarisao je danas u Zagrebu Rezoluciju o genozidu Jasenovcu, Dahau i Mauthauzenu, koju je usvojila Skupština Crne Gore.

On je konstatovao da je Rezolucija, kako je naveo, dovela do podjela u unutrašnjem političkom korpusu Crne Gore.

„To je loš i nepotreban potez, posebno jer je Hrvtaska bila vrlo konstruktivna u rješavanju otvorenih bilateralnih pitanja, a ovaj potez prema nama šalje signal – a to je pitanje povjerenja i namjere“, rekao je Plenković.

(Tanjug)

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Vidjeli smo kako ste bili od pomoci, pa sa dps- om ste se vukli i obecavali dok Djukanovica niste pretvorili u ustasu. I tada vam je sve bilo po taman, dok su vas novokonponovane crnogorske ustase slusali

Otvoreno tražite ono što vam ne pripada i u tome ste vrlo konstruktivni, kao i uvijek 🙂 Rezolucija ne šalje nikakav signal već vam pomaže da se pogledate u ogledalu i bolje upoznate sa samima sobom! Podjele koje je izazvala u Crnoj Gori ne treba da vas brinu, to samo vaše podtrpezne kučke pobjegoše sa glasanja, a narod je listom za rezoluciju:-)

Интересантно, када видим глупаво руководство у Хрватској није ми ништа лакше због глупавог руководства у Црној Гори. За очекивати је да буде, али није…