Hrvati kuju plan za spašavanje Đukanovića!

Slobodan Prosperov Novak hrvatski ,,akademik“ gostovao je u emisiji „Bujica“ i tom prilikom predložio je akciju povratka broda ,,Jadran’’ i spašavanje Mila Đukanovića, kojem u Zagrebu treba dati politički azil.

Hrvatski specijalci trebaju izvesti akciju povratka otetog broda ‘Jadran’ iz Crne Gore, a usput mogu prevesti Milu Đukanovića i spasiti ga od hapšenja!” – rekao je Posperov Novak.

On je nedavno boravio u Crnoj Gori, gdje je predstavio ‘Budvansku pjesmaricu’, a tada mu je sinula jedna ideja:

„Šetao sam rivom u Tivtu i vidio brod ,,Jadran’’ koji je bio sablasno prazan… Shvatio sam da ga nitko ne čuva i da bi naši specijalci bez problema mogli izvesti akciju njegovog povratka u Hrvatsku.“

On je u pomenutoj emisiji predložio i akciju spašavanja bivšeg premijera, kojeg bi kako kaže ,,velikosrbi htjeli vidjeti iza rešetaka“:

„Na ,,Jadran’’ se može ukrcati i Milo Đukanović! Naši specijalci mogu ga sakriti na ,,Jadran’’, a Hrvatska spasiti od uhićenja koje želi Beograd! Đukanović u Zagrebu ne bi bio prvi izbjegli politički disident iz Crne Gore jer smo sigurno utočište tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku i BiH već pružali Jevremu Brković, Miloradu Popoviću te mnogim drugim uglednim Crnogorcima…“

4 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Угледни су колико и ти бивши Србине а садашњи академије,није сте нам их требало враћат боље вама пашу ниједне вјере.

Латин је љута варалица….већ су приметно,наметнули и могућност постојања тзв црвених Хрвата.Капиталац у сваком случају,замислите, преображење бившег предсједника Црне Горе,родом из старе Херцеговине , попут Макса Лубурића родом пивљанина.

Milo je Hrvatski čovek. Ako ga Hrvati ne spase , nema ko drugi.

Spasili ste drljevica,stedimliju pa mozete i duka ovica? Oprostijo je Loru i (35) Niksicana da bi zaboravili Dubrovnik i konavle?