Funkcioner Duškove SEPSE: DPS je bio loš!

Funkcioner stranke Duška Markovića, Vladimir Ristić komentarisao je u Temi Jutra Prve televizije o izbornom inžinjeringu DPS-a i kazao da je to praksa sa kojom treba da se raskine i da treba raskinuti sa svim lošim praksama.

„Najveći problem je nastao kada smo mi promijenili vlast a nismo promijenili političke prakse. Kada tražite vlast za kilo brašna i paket ulja je korupcija. Ako krenemo od te mikrokorupcije, ona će da se preslikava svuda. Ono što su bile loše prakse DPS-a treba da ostanu tamo u prošlosti“, kazao je Ristić.

On navodi da oni ciljaju svoje glasače i žele ljudima da promijene drugačiju politiku.

„U toj politici se ne može stvoriti ništa novo. To su stvari na nivou nijansi, shvatanja politike i odnosa. Politika može biti plemenita djelatnost a ne samo računica. Hajde da zaslužimo vlast, da nas birači glasaju jer smo ih znanjem i radom ubijediti“, kazao je Ristić.

Na pitanje hoće li učestvovati na podgoričkim izborima, tvrdi da hoće.

Mitar Šušić, koji je takođe gostovao osvrnuo se na ovu retoriku i kazao da je prilično anahrono danas slušati takvu priču od funkcionera SEP-a i od Duška Markovića slušati da je politika plemenita djelatnost.

„Duško Marković je bio šef najozloglašenijeg sistema u Crnoj Gori. Ne znam čija je ideja da novo krilo DPS-a predvodi baš Duško Marković. Njegova sama fizionomija ga vezuja za onaj najcrnji period DPS-a“, kazao je Šušić.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare