Formira se vlast u Andrijevici!

Na današnjem sastanku u okviru pregovora o formiranju buduće vlasti u Andrijevici, u kojem učestvuju predstavnici koalicije SNP- Demokrate, PES-a, koalicije Za budućnost Andrijevice i dvije građanske liste – Za budućnost naše djece i Vasojevićki pokret ujedinjenja, usaglašeni su stavovi oko programa plana razvoja Andrijevice.

Akcenat je, od strane svih pomenutih političkih subjekata, stavljen na građane Andrijevice i poboljšanje uslova života u našoj opštini.

„Ovim putem zajednički apelujemo na Odbor povjerenika da u skladu sa zakonskim rokovima zakaže konstitutivnu sjednicu lokalnog parlamenta“, piše u saoštenju koje potpisuju SNP, Demokrate, PES, Za budućnost Andrijevice, Za budućnost naše djece i Vasojevićki pokret ujedinjenja.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Svim politickim partijama je zajednicka floskula da sve rade u interesu gradjana i grada, a najvise rade za svoj interes i interes partije kojoj pripadaju i njenih clanova. Kao za vrijeme DPS-a zaposljavaju nezakonito svoje clanove koji su najcesce neznaveni i sa laznim diplomama.