Foraš Spajić se posprduje Srbima na mreži X ( Twitter)

Samo par dana nakon glasanja lider pokreta evropskih vazala (iliti Pokret Evropa sad) i premijer Crne Gore Milojko Spajić počeo je da se „sprda“ sa srpskim političkim predtstavnicima na društvenoj mreži „X“, iako mu od njihovih glasova zavisi budućnost fotelje.

Lider PES-a je komentarisao Kneževićevo sinoćnje gostovanje na televiziji Hepi (TV Happy), gdje je kazao da je premijer njemu i Andriji Mandiću obećao da neće podržati sramnu Rezoluciju o „genocidu“ u Srebrenici. Spajić je ipak, Rezoluciju podržao, uz protivljenje srpskih političara u Crnoj Gori, a Kneževićev DNP je i suspendovao podršku Vladi Crne Gore dok ne usvoji Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu.

Premijer Milojko Spajić je u potpuno neprimjerenom narativu za jednog premijera na „X“-u komentarisao Kneževićevo sinoćnje gostovanje riječima „Ko ti to baje“, što je tekst pjesme Jelene Karleuše koja je takođe sinoć gostovala na Hepiju.

Ovaj premijerski forobacač očito nije svjestan težine trenutne situacije i nestabilnosti njegove Vlade, pa nalazi za shodno da se posprdava po društvenim mrežama sa političarima koji su ga na to mjesto i izglasali.

Podsjećanja radi, upravo je Kneževićeva politička opcija na minulim izborima u koaliciji sa ostalim srpskim strankama ostvatila najjači rezultat dok je Spajićev mali PES ostvatio svega 7%.

Sve to je bio rezultat Spajićeve podrške Rezoluciji o Srebrenici, a koju su srpski politički predstavnici kako zemlje tako i regiona nazvali Rezolucijom koja žigoše srpski narod kao genocidan.

Knežević je sinoć, podsjećamo, kazao da oni koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici tvrde da ona služi za pomirenje ali da sada vidimo kako niko ni sa kim ne priča.

“Pitam Spajića i Ivanovića gdje su amandmani u Rezoluciji. Oni žele da udare na Republiku Srpsku brisanjem Dejtona”, rekao je on.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Njemu baju zapadne ambasade u kaljuzi protektorata zvanog Crna Gora. Ovaj junosa prati pomno repertoar JK, kad zna nazive pjesama ove dive😂

Будала , на многим друштвеним лествицама је увек било.Нека га,за њега барем знамо.