FARISEJ!

Bivši premijer Zdravko Krivokapić oglasio se na društvenoj mreži X i komentarisao predlog Rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Krivokapić je podijelio ikonu Svetih jasenovačkih novomučenika, ali i poručio da za ovako nešto nije potrebna Rezolucija.

„Nama ne trebaju rezolucije na rezolucije, potrebnija nam je rezolucija o međusobnom pomirenju. Prizemne politikanske igre velikih majstora manipulacije uvijek idu na podjele, a meta im je Crna Gora“, napisao je Krivokapić na mreži X.

Nivo licemjerstva koji Zdravko Krivokapić pokazuje ovom objavom zasjenjuje apsolutno sve one koje je napisao do sad. U momentu kada se donose fingirane Rezolucije u Ujedinjenim nacijama o zločinu koji eminentni izraelski stručnjaci osporavaju kao genocid, i kada je možda i najpotrebnije sabranje srpskog naroda upravo oko svojih žrtava nad kojima i jeste počinjen taj najteži zločin u čovječnstvo, ovaj politički primjerak zalutalog profesora nalazi sebi za shodno da govori o pomirenju u regionu.

A kako se isti nikako nije zapitao zašto se u Ujedinjenim nacijama izglasala Rezolucija o „genocidu“ u Srebrenici kada je svima do pomirenje ili će to pomirenje da ide nauštrb srpskog naroda. Podsjećanja radi, gotovo svi srpski zvaničnici su kazali da je prava namjera Rezolucije da se traži ratna odšteta od Srbije ali i da se revidira Dejtonski sporazum čime bi se centralizovala BiH. I sad, kada Crna Gora pokušava da ispravi nepravdu i bude prva država u svijetu koja će izglasati Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, što bi trebalo da bude na čast i ponos države jer se jedina odužila jasenovačkim mučenicima, javlja se prvi prekrečeni premijer u istoriji da govori kako su to prizemne politikantske igre a da je meta Crna Gora.

Postavlja se pitanje kako je uopšte ova figura zalutala na političku scenu Crne Gore i u jednom periodu uopšte predstavljala srpski narod i kako je do toga došlo da svaki Srbin danas čupa kosu i figurativno kida sebi ruku što je ikad bio primoran da pomenutog zaokruži.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nesto se muti, dok ova nesreca previse izlazi u javnost sa izjavama nebuloznim

Micite me ovog lazova sa portalima boga vas molom

Ovaj tip odavno nije normalan i samo lupa nekakve nebuloze netrebamu zamijerat uopste vidise koje