Dragović: DPS je odavno posvađan sa istinom!

Reakcija Miloš Nikolića na nepobitnu činjenicu da je DIK spriječio zloupotrebu od strane njihovog predstavnika u OIK Andrijevica je dokaz da je DPS u konstantnom sukobu sa istinom, saopštio je Darko Dragović, poslanika Pokreta Evropa sad (PES).

„Tvrdnje da su ikada sudjelovali u mirnoj tranziciji vlasti je nonsens, a građane samo treba podsjetiti na uhapšenu Milenu Orlandić, koja je osujećena u opstrukciji parlamentarnih izbora 2020. godine, na protivustavnu opstrukciju tranzicije vlasti u Podgorici i Pljevljima duže od šest mjeseci, na diskvalifikaciju Milojka Spajića iz predsjedničke trke, na upisivanje fantomskih birača u birački spisak u Šavniku zbog čega se skoro dvije godine ne mogu okončati izbori“, izjavio je Dragović.

Kako je dodao, „o moralu i časti sude djela, a njihova djela govore da oni poznaju samo jezik opstrukcija, te da ne prezaju ni od čega kako bi se dokopali vlasti i pustošili ovu zemlju, što potvrđuje i najnoviji slučaj sa zloupotrebom ovlašćenja njihovog predstavnika OIK u Andrijevici“.

„No, kako smo i najavili, iscrpićemo sva pravna sredstva da zaštitimo integritet izbora, a gospodina Nikolića u međuvremenu pozivam da pročita odluku DIK-a i uvjeri se da se PES rukovodi isključivo činjenicama“, zaključio je Dragović.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare