DPS potpuno skliznuo u fašizam!

Najava da će Pokret Evropa sad, na sjednici Skupštine koja je zakazana za ponedjeljak, inicirati skidanje inicijative za smjenu Andrije Mandića sa dnevnog reda novo je poniženje ovog raspadajućeg pokreta koje je još jednom potvrdilo da su Spajić i PES ništa drugo do beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS) čime potvrđuju kontinuitet sa politikom Mila Đukanovića i Oskara Hutera koji ne umiju ni da se kontrolišu u parlamentu.

Kao bijesni psi, poslanici ove nekada najjače političke partije u Crnoj Gori iz dana u dan pokazuju svoje fašističko lice i netrpeljivost prema srpskom narodu Crne Gore pravdajući tekovine njihovog politički umirovljenog i nikada prežaljenog „traktoriste“ Duška Markovića i šefa iz sijenke, gubitnika svih izbornih procesa od 2020. godine, Mila Đukanovića.

U DPS-u nastavljaju svoj politički rafal na PES i dodaju da nakon skandaloznih izjava kako je Andrija Mandića zapravo crnogorski Dalaj lama i ćutanja na „nacionalističke ispade“ Daria Vraneša i Marka Kovačevića uz prećutnu saglasnost za hvalospjeve Dodika o “srpskom svetu“ u Skupštini Crne Gore, ogoljena je suština aktuelne konstelacije političke scene i postalo do kraja jasno da je šef ove parlamentarne većine Andrija Mandić, dok je Milojko Spajić njegov najobičniji šegrt

Na kraju, u skladu sa poslovicom da ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da, kako su kazali, svaka zvjerka pokaže trag, vjeruju da su i ovakvi događaji dragocjeni jer više nema nikakve dileme – između PES-a i Nove srpske demokratije nema nikakve razlike u ciljevima, vrijednostima i političkom programu.

Podsjećamo, ova politička partija prošlosti inicirala je smjenu predsjednika Skupštine Andrije Mandića zbog posjete predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a koju su njihove pristalice na nacionalističkim steroidima sve ispratili protestom na kom su vrijeđali građane srpske nacionalnosti, nazivajući ih „Posrbice“.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

DPS politika je uvijek bila profašistička, nacionalistička, kriminalna, šovinistička i ustaška. Nema šta da sklizne u fašizam!? Oni to baštine punih 35 godina. Idu putem blentavog S. M. Štedimlije, onog S. Drljevića, R. Krivokapića, R. Konjevća i mnogih drugih iz ustaško-komitskih hordi i satnija i handžar divizija. Da bi se oprao taj glib sa tla CG potrebna je kataklizma, i nema alternativae, kako i oni kažu za njihovu destruktivnu politiku.

DPS stranka za vreme svoje tridesetogodiŝnje vladavine ispisala je najsramnije stranice crnogorske istorije, pratvarajući Crnu Goru u mafijaŝku državu! Radi mira u Crnoj Gori ovu stranku treba zabraniti, jer ŝirenjem faŝističke mržnje, mor sve učniti da ode u proŝlost, jer se ona dva bukaĉa Nikolić I Žibković viŝe ne mogu gledati niti sluśati kako ŝire mržnju I nemir.UŽAS!
Nastavljaju urlikanje ŝto je činio bezumni rikalo Milo Đukanović koji podjelio Ctnu Goru i zavđao građanje da bi kamuflirao svoje nečasne radnje.
Tvorci neĉasnog DPS MILO ĐUKSNOVIĆ I SVETO MAROVIĆ du simboli korupcije I pljačke smjeŝteni su na najsramnijim stranicama istorijel, tu je mjesto I DPS-u!

Ima Crna Gora prečeg posla – DPS je sam sebe sahranio ali im to još nije došlo iz dupeta u glavu! Ja se ne bih njima bavio jer ne zaslužuju ništa više od prezira. One koji su se nakrali i ogriješili o zakon treba procesuirati i narodu vratiti narodno i to bi bilo sasvim dovoljno! Ova prdnjava raznih huterčića i jado gradonačelnika prestonice je tragikomična slika majmuna koji se našao pred ogledalom! Treba ih pustiti da detaljno opisuju svoj lik, djela i djelove ako ko hoće to da čita! Narod je dovoljno pametan da vidi do čega su ga doveli i na njih ne vredi trošiti energiju jer je zlo govedo june dovijeka! Okrenimo se slozi i budućnosti!