Dobrosavljević: Čeka nas novi Hladni rat!


Politički konsultant Vladimir Dobrosavljević kaže da svijet očekuje novi Hladni rat, kao i da je NATO već prisutan u Ukrajini.

– Izbori u Rusiji ne mogu da prođu bez rata u Ukrajini. Rusko društvo postavlja Putina kao jedinog i pravog kandidata. Svijet kakav smo poznavali od kraja Hladnog rata se veoma mijenja i imaćemo nove podjele istočnog i zapadnog bloka i očekuje nas novi Hladni rat. NATO je već prisutan u Ukrajini – rekao je Dobrosavljević.

On dodaje i da Zapad želi da odvoji Rusiju i EVropu, kao i da Amerika upravlja Evropskom unijom.

– Odluka Zapada je da se Evropa i Rusija trajno odvoje i odnosi se nikada neće popraviti. Zapad želi da napravi krizu u dvorištu Ruske Federacije, da bi nesmetano mogli da prave žarišta po svijetu, a i da forsiraju svoju ekonomiju. EU je od Drugog svjetskog rata potpuno zavisna od SAD – kazao je Dobrosavljević.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Mislim da se ne ide ka hladnom već ka vrućem ratu jer su se neke Evropske zemlje uželjele ruske vojske na svojim ulicama! Dugo već lažu i sebe i druge o svojoj antifašističkoj borbi i sanjaju novi pohod na Rusiju, baš kao što su išli i sa Hitlerom 1941! Vratit će se isto kao i on, ako preteknu i budu imali đe da se vrate!