DNP: Milatović neka pošalje tetku u Moskvu!

Da nije bilo pogrešne “vanjske” politike DF-a, Jakov Milatović nikad ne bi postao predsjednik Crne Gore, žena mu se ne bi zaposlila u CEDIS-u, kum postao gradonačelnik, a tetka odbornica. I to sve zahvaljujući nama krezubim i retrogradnim Srbima i Rusima koji su dobri samo kad treba da glasaju za njega, navode iz Demokratske narodne partije.

“A kad je kao ministar ekonomije učestvovao na Peterburškom forumu, je li to tad bilo u skladu sa vanjskom politikom, ili se radilo o Milatovićevoj ličnoj politici? Nažalost, od veljeg Srbina i Rusa u izbornoj kampanji, Milatović se, iako godinama mlad, pretvorio u ona dva džangrizava đeda iz Mapet šoua koji do podna mrze sebe, a od podna čitav svijet”, navodi se u saopštenju DNP-a.

Zatim su dodali:

”A to što je Milatović naumio da u Moskvu pošalje nekog svog kadra ili člana familije, kako bi bio nečiji špijun, a ne ambasador, više ne govori o njemu, nego o onima od kojih prima instrukcije. Ono što je sigurno, DNP mu neće slati špijune i one koji mrze Rusiju i ruski narod jer takvih u našim redovima nema, a Milatović uvijek može predložiti svoju tetku za ambasadora u Moskvi. I nemamo dilemu da bi DPS podržao takav predlog, jer bi tako i njihov nekadašnji član dobio visoku funkciju.”

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare