DNP: DPS ambasador da nam ne drži lekcije o moralu!

Ambasador u penziji i vikend dopisnik “Pobjede” Željko Perović, umjesto da kao većina svojih vršnjaka u miru provodi penzionerske dane igrajući domine i “Ne ljuti se čovječe”, već nekoliko puta se opsesivno bavi kadrovskom politikom DNP-a neutemeljeno omalovažavjući naše funkcionere, saopštili su iz Demokratske narodne partije (DNP).

„Pritom Perović ne propušta priliku da u svakoj rečenici pohvali sebe kao da je u najmanju ruku predsjedavao Potsdaumskom mirovnom konferencijom. A jedino po čemu će Željko Perović ostati upamćen kao ambasador jeste činjenica da je odbio da dođe na konsultacije u MVP nakon avgustovskih promjena, pravdajući to stomačnim virusom“, istakli su iz DNP-a, pa nastavili:

„Toliko je vikend dopisnik ‘Pobjede’ bio srastao za ambasadeorsku fotelju u Beču da se razmatrala mogućnost razvarivanja Perovića od iste. A neki zli glasovi tvrde da je fotelju iz Beča donio u Crnu Goru kao podsjetnik na dane njegovog sjedjenja u njoj“, piše u saopštenju.

Prema njihovim riječima, „posebno je tragikomično kad gore pomenuti gospodin govori o nekadašnjim ‘dometima’ crnogorske diplomatij za vrijeme Mila Đukanovića“.

„Čitava Crna Gora je imala priliku da čuje kako je to radio nekadašnji ambasador i ministar Milan Roćen u svojim beskonačnim telefonskim razgovorima koji se i danas prepričavaju kao vrhunac posrnulosti crnogorske diplomatije. Treba li podsjetiti gospodina Perovića da je diplomatskom poštom švercovan kokain iz Crne Gore u Njemačku, što ne bi palo na pamet ni pokojnom Pablu Eskobaru. A da ne navodimo sve one primjere nepotizma u crnogorskom DKP-u, zbog čega bi bilo kakvo sklapanje braka među tim ljudima bio čisti incest“, naveli su iz DNP-a.

Za kraj su dodali:

„Zato Željka Perovića dobronamjerno savjetujemo da smanji doživljaj sopstvene ličnosti i pretenzije za komentarisanjem naših predloga, jer je on najmanje pozvan da to čini. Uz nadu da su mu prošle stomačne tegobe, ovim putem najsradačnije pozdravljamo vikend dopisnika Pobjede, i poručujemo mu da ne brine za naše predloge, jer koga god budemo predložili za njega će biti Henri Kisindžer“, zaključili su iz DNP-a.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare