Đorđe Zenović poručio Bečiću: Izađi iz najgore vlade u istoriji!

Nosilac liste Demokrata u Budvi Đorđe Zenović objavio je na svom Fejsbuk profilu naslovnu stranu današnjih „Vijesti“ uz komentar da je riječ o najgoroj Vladi.

On je u objavi napisao i da „neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno“.

„Kada kažem da je ovo najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u CG – razloga je stvarno mnogo, a konkurencija žestoka. Ipak, jedan od ključnih razloga za ovu titulu je odnos ove Vlade prema prostoru u Budvi, finiširanje nedovršenih poslovnih aranžmana DPS-a i to što je ova nesrećna većina iznijedrila tri lika kao što su Janko Odović, Vasilije Čarapić i Siniša Minić. Nedonošenje Prostornog plana Budva već četiri godine, a da bi se završili Skočiđevojka, MIA Investment, Zavala, Školj, pojas ispod magistrale od Zavale do Rafailovića, devastacija Spasa, soliteri kod vrtića, Crvene zgrade i kod hotela ‘Mogren’ su dovoljni da svako ko ima i prst obraza već danas napusti Vladu Crne Gore i otkaže podršku istoj. Obzirom da se to desiti neće – neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno“, napisao je Zenović na Fejsbuku.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dobio nešto evrića pa se odmetnuo. Poturica ne fali. Žujović,Zenović,Rakočević. Alal vera