Đilas napada SPC, Vučića i Andriju Mandića i optužuje ih da su „medijski mračnjaci“!

Lider Stranke slobode i pravde i gubitnik izbora u Srbiji Dragan Đilas oglasio se danas preko svog tabloida Vijesti i osuo rafalnu paljbu na predsjednika Skupštine Andriju Mandića kao i na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i Srpsku pravoslavnu crkvu!

Đilas, kom je nedosanjani san svrgavanje vlasti u Beogradu a što mu nikako ne ide za rukom, kazao je da je situacija u Crnoj Gori bila bitno drugačija i da u Crnoj Gori nije postojao medijski mrak kakav je u Srbiji, iako je gotovo sve portale i medije kontrolisao Milo Đukanović!

„Srpska pravoslavna crkva nas najčešće otvoreno kritikuje, prozivaju direktno i mene i druge opozicione lidere, patrijarh se nije sjetio da pozove ove ljude da prekinu štrajk glađu… SPC je direktno povezana sa SNS-om i to je sasvim očigledno u Srbiji a, čini mi se, i u Crnoj Gori“, sramno je optužio Đilas Srpsku pravoslavnu crkvu, instituciju kojoj najveći broj građana u Crnoj Gori vjeruje!

Tvrdi i da je Andrija Mandić, predsjednik Skupštine Crne Gore produžena ruka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Nas to uopšte ne čudi, dolazak Mandića u izborni štab SNS. Njihova bliskost u političkim stavovima je poznata, ali jeste neuobičajeno da druga ili treća ličnost Crne Gore boravi u drugoj državi u izbornom štabu jedne stranke. Ponavljam, za Crnu Goru možda to jeste iznenađenje ali za nas nije jer smo se navikli svih ovih godina na takve situacije“, kazao je ovaj komita.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Toj spodobi ne treba pridavati nikakav značaj-slugeran okupatora i otvoreni izdajnik! Fuj!