Despotovina: Lazar Prodanović je lažov!

Kako se približavaju izbori u BiH, tako SNSD počne pričati priče o djeci poginulih boraca. Toliko su tu temu i tu kategoriju ispolitizovali, bez trunke stida i odgovornosti, da je postalo mučno sve to više slušati i čitati. U stanju su slagati da ne trepnu.

Na stranici Lazara Prodanovića je nedavno objavljeno kako Despotovina obmanjuje narod. U tekstu napisanom 2. avgusta ove godine, napisali smo da Lazar nije zaposlio djecu palih boraca, iako je na vlast dojahao na toj priči. Da bi nas demantovao, objavio je spisak zaposlenih radnika u opštinsku upravu koji su posao dobili za vrijeme načelnika Rankića, navodeći da tu nema djece palih boraca. A onda je naveo tri imena, koje je on navodno zaposlio, i da su to djeca palih boraca.

Laži Lazara Prodanovića

Ogromna laž!

Prvo i najvažnije, Prodanović je zaposlio mnogo više radnika u opštinsku administraciju od ove tri djevojke.

Pozivamo SNSD-SDA načelnika da javno objavi imena svih zaposlenih radnika u opštinskoj upravi za vrijeme njegovog mandata. Da vidi javnost ko je zaposlen, a lako će biti donijeti zaključak zašto su baš te osobe dobile zaposlenje.

Dvije djevojke, kćerke palih boraca, za koje tvrdi da su dobile posao, u stvari rade na određeno vrijeme i nisu dobile stalno zaposlenje, već im se produžava ugovor. Vjerovatno samo do izbora. Treća djevojka još uvijek strijepi za svoj posao jer je pokrenut sudski proces kojim je osporeno provođenje konkursa za prijem u radni odnos. To nam daje za pravo da tvrdimo kako Prodanović jeftino manipuliše sa ovim djevojkama i njihovim tragičnim sudbinama. Zahtjevamo i apelujemo da one dobiju stalno zaposlenje!

Takođe, zahtijevamo da Prodanović pokaže javnosti ugovore ovih djevojaka kojim će potvrditi da Despotovina laže i kojim će dokazati da su djevojke dobile stalno zaposlenje. Mi ćemo nakon toga uputiti javno izvinjenje njemu i svima ostalima koji su se zbog našeg pisanja uvrijedili. Ako on to ne uradi, mi ćemo po Zakonu o pristupu javnim informacijama zatražiti odgovor u opštini Bratunac. Ako se pokaže da smo mi pisali istinu ne morate nam se izvinjavati.
Nastavite pljuvati i dalje po nama jer niko nije oštetio i opljačkao budžet Bratunca kao ona dvojica Despotovaca.

Strašno je koliko su pojedinci ostrašćeni i zaslijepljeni mržnjom prema ovom portalu i njegovim administratorima. Najbolje bi bilo da nas nema, da smo gladni, poniženi…
Toliko je mržnja zaslijepila pojedince da ne vide i ne žele da vide ko ih preko 20 godina žedne preko vode vodi, ko im poslove obećava, a nakon izbora žene, djecu, kumove, ljubavnice i ostale prijatelje zapošljava dok vas varaju. Pogledajte se u ogledalo svi vi višegodišnji članovi SNSD-a, DNS-a, SDA-a koji čekate da vam se smiluju, pa recite da lažemo.
Ali teško je priznati sebi da si majmun, pa hajde da mrzimo onog ko nam istinu u lice kaže.

Despotovci su vam oslobodili radna mjesta. Šta vam sad smeta? Niko od nas ne radi u javnoj ustanovi. Zaposlite se svi vi nezadovoljni, pametni, školovani, mudri tamo gdje smo mi ubirali hiljade maraka i po pet plata.
U čemu je sad problem?

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare