Деспотовина: Лазар Продановић је лажов!

Како се приближавају избори у БиХ, тако СНСД почне причати приче о дјеци погинулих бораца. Толико су ту тему и ту категорију исполитизовали, без трунке стида и одговорности, да је постало мучно све то више слушати и читати. У стању су слагати да не трепну.

На страници Лазара Продановића је недавно објављено како Деспотовина обмањује народ. У тексту написаном 2. августа ове године, написали смо да Лазар није запослио дјецу палих бораца, иако је на власт дојахао на тој причи. Да би нас демантовао, објавио је списак запослених радника у општинску управу који су посао добили за вријеме начелника Ранкића, наводећи да ту нема дјеце палих бораца. А онда је навео три имена, које је он наводно запослио, и да су то дјеца палих бораца.

Лажи Лазара Продановића

Огромна лаж!

Прво и најважније, Продановић је запослио много више радника у општинску администрацију од ове три дјевојке.

Позивамо СНСД-СДА начелника да јавно објави имена свих запослених радника у општинској управи за вријеме његовог мандата. Да види јавност ко је запослен, а лако ће бити донијети закључак зашто су баш те особе добиле запослење.

Двије дјевојке, кћерке палих бораца, за које тврди да су добиле посао, у ствари раде на одређено вријеме и нису добиле стално запослење, већ им се продужава уговор. Вјероватно само до избора. Трећа дјевојка још увијек стријепи за свој посао јер је покренут судски процес којим је оспорено провођење конкурса за пријем у радни однос. То нам даје за право да тврдимо како Продановић јефтино манипулише са овим дјевојкама и њиховим трагичним судбинама. Захтјевамо и апелујемо да оне добију стално запослење!

Такође, захтијевамо да Продановић покаже јавности уговоре ових дјевојака којим ће потврдити да Деспотовина лаже и којим ће доказати да су дјевојке добиле стално запослење. Ми ћемо након тога упутити јавно извињење њему и свима осталима који су се због нашег писања увриједили. Ако он то не уради, ми ћемо по Закону о приступу јавним информацијама затражити одговор у општини Братунац. Ако се покаже да смо ми писали истину не морате нам се извињавати.
Наставите пљувати и даље по нама јер нико није оштетио и опљачкао буџет Братунца као она двојица Деспотоваца.

Страшно је колико су појединци острашћени и заслијепљени мржњом према овом порталу и његовим администраторима. Најбоље би било да нас нема, да смо гладни, понижени…
Толико је мржња заслијепила појединце да не виде и не желе да виде ко их преко 20 година жедне преко воде води, ко им послове обећава, а након избора жене, дјецу, кумове, љубавнице и остале пријатеље запошљава док вас варају. Погледајте се у огледало сви ви вишегодишњи чланови СНСД-а, ДНС-а, СДА-а који чекате да вам се смилују, па реците да лажемо.
Али тешко је признати себи да си мајмун, па хајде да мрзимо оног ко нам истину у лице каже.

Деспотовци су вам ослободили радна мјеста. Шта вам сад смета? Нико од нас не ради у јавној установи. Запослите се сви ви незадовољни, паметни, школовани, мудри тамо гдје смо ми убирали хиљаде марака и по пет плата.
У чему је сад проблем?

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare