Демократе и ПЕС опет подржали лажну државу Косово!

Црногорска делегација у Парламентарној скупштини НАТО-а гласала је за то да тзв. Косово постане придружени члан, навео је посланик Покрета Европа сад (ПЕС) и члан црногорске делегације Миодраг Лаковић.

Он се на Иксу похвалио да су оба члана делегације Црне Горе гласала за.

А други члан ове делегације је Душко Стјеповић, посланик Демократске Црне Горе.

„Оба члана наше делегације у ПА НАТО су гласала за. И по питању Косова и Малте, као и закључака који се односе на безрезервну подршку Украјини. То је у духу нашег коалиционог споразума, заједничке вањске и безбједносне политике са ЕУ, као и кредибилног НАТО чланства“, написао је Лаковић.

Подсјетимо, делагација Скупштине Србије у Парламентарној скупштини НАТО саопштила је данас да је делегација Мађарске гласала против одлуке да тзв. скупштина Косова добије статус придруженог чланства, а да поред посланика из земаља које нису признале једнострано проглашену независност тзв. Косова – Шпаније, Румуније, Словачке и Грчке, одлуку нису подржали ни посланици из Француске и Италије.

Парламентарна скупштина НАТО је институционално одвојена од овог злочиначког пакта, али служи као важна повезница између њега и парламената земаља чланица.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bravo momci-izdajama nema kraja dok na vlast ne dođu pravi ljudi!