Dajković: Đeljošaj treba da se stidi!

Novom skandaloznom izjavom Nika Đeljošaja povodom uhapšene direktorke Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelene Perović bačena je ljaga na mukotrpan rad Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO), pa i medije koji godinama unazad upozoravaju na njena nezakonita postupanja, poručio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

„Izjavom da je izvještavanje medija o njenom hapšenju bio cirkus, te da će ‘Albanci platiti ukoliko je ona nešto otuđila u znak zahvalnosti prema njoj’, Đeljošaj je uvrijedio zdrav razum svakog poštenog građanina u Crnoj Gori. Tom logikom, izgleda da Perović ima pravo da nezakonito troši novac svih građana Crne Gore samo zato što je donijela sudsku presudu koja bila u korist albanskog naroda u Crnoj Gori“, rekao je Dajković.

Prema njegovim riječima, „Đeljošajevo nerazumijevanje važnosti pomenutog hapšenja nije iznenađujuće, imajući u vidu da je godinama unazad bio lojalan i stabilan partner Mila Đukanovića, sve dok nije osjetio da Đukanović polako ide niz vodu“.

„Nakon toga, zarad opstanka na vlasti, nije mu zasmetalo i da uđe u Vladu sa onima koje je nazivao četnicima“, rekao je Dajković.

On je podsjetio i na prethodnu izjavu Đeljošaja da je “NATO bombardovanje bila humanitarna akcija”.

„Pozivam premijera Milojka Spajića da se ogradi od ovakvih stavova, koji ne služe na čast ni Vladi, ali ni časnom albanskom narodu u Crnoj Gori“, zaključio je Dajković.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare