Dajković: Bio bih ponosan da Mandić dođe na čelo Skupštine

Bio bih ponosan kad bi se lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić našao na čelu Skupštine Crne Gore, saopštio je sinoć u emisiji “KlubA” na TV Aplus predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

“Mandić i Milan Knežević su svakim atomom svog bića zaslužili da budu dio crnogorske Vlade. Ako je mogao na čelu Skupštine da bude jedan Ranko Krivokapić skoro 20 godina, ne bi li bila kosmička pravda da Mandić bude na tom mjestu? Ja se ne stidim to da kažem, ali u Crnoj Gori kao da je jeres reći nešto što ide u prilog srpskom narodu”, rekao je Dajković.

Govoreći o formiranju nove Vlade, Dajković smatra da će koalicija Za budućnost Crne Gore više “čuvati leđa” mandataru Milojku Spajiću, nego mnogi drugi subjekti koji sada lidera Pokreta Evropa sad “servilno trče u kancelariju”.

“Neka pokaže Spajić malo razuma i senzibiliteta prema ZBCG. Ervin Ibrahimović, Mehmed Zenka i Genci Nimanbegu su godinama bili saučenici i partneri Milu Đukanoviću i držali mu kesu u kojoj je isti trpao brojne tendere i šverc cigareta”, podsjetio je Dajković.

izvor: Borba

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare