Dajković: Ako je jedan Milo Božović u zatvoru zbog navodnih prepiski na skaj aplikaciji, zašto ne bude saslušan izvjesni ,,Lomi” zbog poruka iz iste te skaj aplikacije?

Gosti emisije Srpske RTV ,,Sa Srpskom centar” lider ,,Slobodne Crne Gore” Vladislav Dajković i bivši poslanik, politički aktivista
Nikola Bajčetić, koji su hapšeni prilikom demonstracija Demokratskog fronta (DF) 2015 godine dali svoje viđenje najnovijih hapšenja visokih policijskih funkcionera.

Nikola Bajčetić je nakon protesta Demokratskog fronta 2015. godine pretučen ispred Skupštine u Podgorici. Budući da je ekspresno optužen i procesuiran, dobio je tri mjeseca zatvorske kazne koju je i odležao u zatvoru, Nakon osam godina- uloge su zamjenjene. Sada je iza rešetaka Slavko Stojanović- čovjek koji je tada rukovodio crnogorskom policijom.

Bajčetić ističe da mu nije drago da iko bude u zatvoru u Spužu, ali i da je došlo vrijeme da pravda zakuca na svačija vrata i dodaje da treba da odgovara svako ko se ogriješio o zakon.

,,Dugujemo određenu zahvalnost Europolu koji je dostavio našem SDT-u ogroman broj dokaza iz skaj aplikacije. Sada možemo da vidimo sa čim smo se mi nekadašnji opozicioneri i protiv čega borili. Vrlo dobro znamo kako je bivši režim zloupotrebljavao institucije a to, svakim danom, sve više i više izlazi na vidjelo”-kaže politički analitičar Nikola Bajčetić.

Vladislav Dajković kaže da su najnovija hapšenja pokazatelj velike bruke i ,,sprdnje od države” u kojoj smo mi živjeli.

,,Trenutno se iza rešetaka nalaze dva bivša visoka policijska funkcionera, brojni sudije, predsjednici sudova. E, sad zamislite u kakvoj smo
strahovladi živjeli. Sve ovo najviše govori o Milu Đukanoviću jer su oni na te važne pozicije došli sa njegovim ,,blagoslovom”-napominje predsjednik SCG Vladislav Dajković .
,,Pitam se samo kako taj čovjek još nije saslušan, ako je saslušavan i nalazi se u zatvoru jedan Milo Božović zbog navodnih skaj aplikacija. Zašto onda Milo Đukanović nije saslušan zbog poruka iz iste te skaj aplikacije? Za to vrijeme izvjesni ,,Lomi”, koji uzima 300.000 evra mjesečno od šverca cigareta, i dalje je na slobodi. Zbog toga smatram da u Crnoj Gori i dalje vladaju različiti aršini, i mišljenja sam da Crna Gora još uvijek nije slobodna”- zaključuje Dajković.

Izvor: Srpska rtv

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare