Da li Milović želi da preuzme PES i krene u saradnju sa DPS?! Spajić najveća brana takvom naumu!

Milović je polako počeo da se približava DPS-u, a juče je sa mjesta ministra pravde čestitao novom predsjedniku Danijelu Živkoviću izbor na mjesto predsjednika te partije.

Ministar je na društvenoj mreži „X“ naveo da je uvjeren da će Živković donijeti novu vrijednost crnogorskoj politici, usmjeravajući DPS ka konstruktivnim politikama za dobrobit svih građana Crne Gore.

“Nove generacije, oslobođene tereta prošlosti, moraju zajedno raditi na pomirenju Crne Gore i izgradnji prosperitetne budućnosti, jer je saradnja ključ za stabilnost i progres naše države”, poručio je Milović.

Njegove riječi pokazuju da Milović vjeruje da su nove generacije oslobođene teret prošlosti došle na crnogorsku političku scenu, iako su mnogi od tih u DPS-u politički stasali pod upravljačkom palicom Mila Đukanovića. Milović u te „nove generacije“ očigledno ubraja i sebe i priznaje da je javno spreman za saradnju sa izdancima Đukanovićeve političke škole.

Naravno, prije ozvaničenja saradnje, mora da preuzme PES i onda sa tako „reformisanim“ DPS-om kreira novu koaliciju koja će označiti veliki povratak DPS-a, ali sada umjesto Darka Pajovića iz nekadašnje Pozitivne, ulogu spasioca je preuzeo na sebe Andrej Milović.

On se sada nada da će dobiti i amin od pojedinih zapadnih partnera, a potom krenuti u pohod na čelno mjesto PES-a i oživljavanje DPS-a.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare