Da li je Jovanović najveći dobitnik izbora?

Trend dobrih rezultata lokalnih listi koji je negdje zastupljen bio u Herceg Novom, prelio se i u Budvi.

Lista Nikole Jovanovića osvojila je 9 mandata koliko i lista ZBB. Ovakav rasplet je možda bio neočekivan, ali svakako da rezultat najviše manevarskog prostora daje upravo Jovanoviću koji može da pregovara na ravnoj nozi i sa ZBB i sa ostalim subjektima kao što su DCG, PES i na kraju krajeva i URA. Podrazumeva se da niko neće da DPS i to su svi akteri isticali čitavo vrijeme kampanje.

Ono što svakako treba uzeti u obzir a što je možda i najvažnija poruka nosioca liste Budva je naš grad koju je izrekao sinoć jeste da njima pripada mjesto gradonačelnika.

Upravo ova izjava i možemo reći stav umnogome će pokazati da li su ostali akteri budućih pregovora spremni da to prihvate, čime bi situacija u Budvi bila odmah jasnija.

Vrijeme je pred nama, ostaje da vidimo kako će se stvari razvijati i kakva vlast će se moguće formirati, jer bi za Budvu kao metropolu turizma bilo dobro da vlast bude što čvršća i da traje pun mandat.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nimalo mi se nije svidjela sinocna izjava predstavnika Budva je nas grad da nece u koaliciju sa Srpskim opcijama a sa kime to moze da ima vecinu i nekako je to drcno izjavio Mandicu ne dozvoli pa pravio koaliciju i sa DPS om

Samo se pitam, cemu da se radujemo? Evo kao najveci krvnici dvije SRPSKE partije. Sramno, zalosni sta rade svom narodu. Nego oni Naroda se siete, Samo kad su izbori. Sad kad ste takvi, zelim Vam vjecnu opozicije. Sa takvim izdajnickim ponasanjem.