Да ли је Јовановић највећи добитник избора?

Тренд добрих резултата локалних листи који је негдје заступљен био у Херцег Новом, прелио се и у Будви.

Листа Николе Јовановића освојила је 9 мандата колико и листа ЗББ. Овакав расплет је можда био неочекиван, али свакако да резултат највише маневарског простора даје управо Јовановићу који може да преговара на равној нози и са ЗББ и са осталим субјектима као што су ДЦГ, ПЕС и на крају крајева и УРА. Подразумева се да нико неће да ДПС и то су сви актери истицали читаво вријеме кампање.

Оно што свакако треба узети у обзир а што је можда и најважнија порука носиоца листе Будва је наш град коју је изрекао синоћ јесте да њима припада мјесто градоначелника.

Управо ова изјава и можемо рећи став умногоме ће показати да ли су остали актери будућих преговора спремни да то прихвате, чиме би ситуација у Будви била одмах јаснија.

Вријеме је пред нама, остаје да видимо како ће се ствари развијати и каква власт ће се могуће формирати, јер би за Будву као метрополу туризма било добро да власт буде што чвршћа и да траје пун мандат.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nimalo mi se nije svidjela sinocna izjava predstavnika Budva je nas grad da nece u koaliciju sa Srpskim opcijama a sa kime to moze da ima vecinu i nekako je to drcno izjavio Mandicu ne dozvoli pa pravio koaliciju i sa DPS om

Samo se pitam, cemu da se radujemo? Evo kao najveci krvnici dvije SRPSKE partije. Sramno, zalosni sta rade svom narodu. Nego oni Naroda se siete, Samo kad su izbori. Sad kad ste takvi, zelim Vam vjecnu opozicije. Sa takvim izdajnickim ponasanjem.