Da ima pravde Milo bi bio na slobodi!

Da ima pravde Vesna Medenica ne bi se slobodno šetala po Crnoj Gori već bi bila u zatvoru.

Da ima pravde Milo Đukanović bi odavno bio iza rešetaka.

Da ima pravde, sve afere a ovdje ćemo pomenuti samo nekolike i Klap, Vardar, Limenka, odavno bi bile završene sa pravosnažnim sudskim odlukama.

Da ima pravde Migo Stijepović bi već odsluživao kaznu u ZIKS-u.

Da ima pravde ne bi se mogao zatvoriti jedan od najznačajnijih srpskih političkih prvaka Milo Božović na osnovu priča rekla kazala, gdje se optužnica mijenja svako malo i gdje je i pticama na grani jasno da je Božović progonjen i utamničen zbog svog uticaja i političkog rasta, koji je smetao i smeta apsolutno svim kako domaćim tako i inostranim medijsko političkim tajkunima, smetao im je i smeta mlad, Srbin, pravoslavac koji je ujedno i dovoljno moderan da privuče nove ljude u srpsku političku orbitu.

Zbog svega navedenog jedna stvar je jasna, Milo Božović zatvoren je jer ga se politički boje. Ali opet i ova nepravda će proći, ali će valjda neko i zbog te nepravde odgovarati pred zakonom, možda prije svih SDT Novović, nekadašnji istražni sudija u slučaju tzv državnog udara.

Jer kao što kaže izreka, riba smrdi od glave a naše tužilaštvo i sudstvo odavno smrde i reforma i čišćenje kadrova DPS mora biti sprovedena, jer ćemo inače ostati zarobljeni u mraku nepravde onih koji su nas svojevremeno htjeli poslati traktorima prizivavši scenario etničkog čišćenja po sistemu genocidnih Oluje i Bljeska.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dobro jutro, sto se tice Novovica. Podmetnuti Vesnin, Milov i Dritanov spavac DPS-a.