Ćulafić: Ako sam ja problem u Beranama povući ću se!

Bivši potpredsjednik opstine Berane Damjan Culafić obratio se javnosti, saopštavajući da je spreman da se odrekne predsjedničkog mjesta koje ga je sljedovalo u korist nekog drugog kandidata oko koga bi se većina složila. Njegovu izjavu prenosimo integralno:

“Stekao sam utisak da je Damjan Ćulafić, i personalno, nekome problem. Pa, ako je tako, pozivam moje kolege iz aktuelne većine, da zajednički predložimo drugog kandidata za predsjednika Opštine Berane, Demokrate će ga podržati, i da odblokiramo efikasno institucije i grad.
Pošto od kolega Rmuša i Đukica nemamo ni glasa ni java, i pošto su se osmjelili da kukavički ćute ali drže blokiranim cijeli sistem, mislim da kao odgovorni ljudi treba njihovu nečasnost da prevaziđemo našom zajedničkom ozbiljnošću, i da ne dozvolimo da drže grad zarobljenim njihovim ćutanjem i sluganjstvom prema nalogodavcima.
Zato sam vrlo voljam i odlučan da krajnje relaksirano prepustim kandidaturu bilo kome oko koga se kolege iz većine dogovore, i da ružnu sliku o Beranama, koja je kreirana prevarom i prevjerom, mijenjamo i omogućimo da se Berane prepoznaje po otmenim i ostvarenim ljudima, a ne po onima bez stava.”, kaže se u obraćanju javnosti Damjana Ćulafića.

(Radioberane.me)

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Не дајте се Васојевићи.