Članovi podgoričkog PES-a podnijeli ostavke na sve funkcije u partiji!


Podgorički odbor PES-a saopštio je da će dati ostavke na sve funkcije u Pokretu Evropa sad.

„Uz ogromno zalaganje svih članova podgoričkog Odbora, odbornička lista na čelu sa Jakovom Milatovićem dobila je puno povjerenje građana da realizuje viziju boljeg upravljanja našim Glavnim gradom sa skoro 22 hiljade osvojenih glasova. Naš odličan izborni rezultat,uz saradnju sa ostalim konstituentima vlasti, omogućio je smjenu DPS-a, nakon tri decenije lošeg upravljanja Podgoricom“; navode iz PES-a.

Međutim, njihovo zalaganje i doprinos, kažu, od strane rukovodstva Pokreta nije uvaženo.

„Ignorisan je naš predlog liste kandidata za parlamentarne izbore. Finale je nedavna odluka rukovodstva da raspusti podgorički Odbor, bez ikakvog obavještenja, razgovora ili konsultacija“, kazali su oni.

Na ovaj način onemogućeno im je da kroz organe pokreta utičemo na donošenje odluka, a posebno na svakodnevna odstupanja od principa i ciljeva oko kojih smo se i okupili, zbog čega, kako su kazali daju ostavke na sve funkcije u Pokretu Evropa Sad.

„Naše aktivnosti biće u skladu sa Programom koji smo predočili građanima i za čiju ćemo se realizaciju snažno zalagati.

„Bićemo usmjereni na dodatno osnaživanje saradnje sa našim koalicionim parterima i sada već bivšim kolegama iz PES-a, kako bismo učvrstili postojeću izvršnu vlast u Glavnom gradu i doprinijeli boljoj realizaciji datih izbornihobećanja. Spriječićemo dalje urušavanje naslijeđenog sistema, distancirajući se od loših praksi Demokratske partije socijalista“, zaključuju u saopštenju.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare