Čarapić: Dritane kunem ti se stavićemo ključ u bravu tvoje partije!

Poslanik PES-a Vasilije Čarapić kazao je da je program Evropa sad 1 izbrisao URU sa političke scene a ES2 stavlja ključ u bravu toj partiji.

„Meni je žao što ste predsjednika Crne Gore koga smo mi doveli svojim psihološkim igricama doveli do toga da on uoči realizacije programa ES2 dovodi do političke destabilizacije tako što će da sruši vlast u Podgorici zbog Abazovićevih političkih aspiracija, a možda i njegovih“, kazao je Čarapić.

Uoči realizacije programa ES2, tvrdi Čarapić, desio se ponovo jedan memorandum kojim se srušila jedna vlast koja je prvi put porazila bivši režim u Podgorici.

„Ista matrica kao prilikom Evrope sad 1. Moram reći jednu stvar, dobronamjerno. GP URA je 2020. godine bio najveći pobjednik izbora. URA je imala potencijal da naprave uzlet. Pjevali su sviđa vam se sviđa Abazović Dritan. Vi ste uspjeli da prokockate tu pobjedu. Za građanski pokret URA koaliranje sa DPS-om je bilo pogubno. Ništa neće maći stigmu Darka Pajovića koju sada imate“, kazao je Čarapić.

URA zarad fotelja, moći i vlasti, tvrdi Čarapić, može da ide sa bilo kim, pa i sa crnim đavolom ako treba.

„Kada ste formirali Vladu sa DPS-om pucali su vatromete sa zgrade BEMAX-a. Danas, postoje ljudi u URI koji se ne slažu sa Vašom politikom. Smatraju da sa takvim metodom djelovanja nikada više nećete biti vlast.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare