Camaj: Svi imamo crvene linije, Maja Vukićević je protiv a ja za nezavisno Kosovo*!

Poslanik Albanske Alternative Nikola Camaj ističe da je političko djelovanje svakog poslanika samostalno i ne predstavlja Crnu Goru, ili makar ne većinsko raspoloženje.

On je to kazao komentarišući odluku poslanice DNP-a Maje Vukićević da će glasati protiv ulaska tzv. Kosova u Savjet Evrope.

“Upravo zbog toga ovaj čin ne doživljavam kao nepoštovanje koalicionog sporazuma, mada ne mislim da je na nivou neke korektnosti, iz razloga što računam da stremimo istim vrijednostima, gdje spada i dobrosusjedska saradnja. Inače, crvene linije na pojedina pitanja imamo svi, ali za očekivati je da ih zamrznemo, makar privremeno, zbog zajedničkog kursa ka EU”, rekao je Camaj, odgovarajući na pitanje da li je to kršenje koalicionog sporazuma.

Ističe da on podržava članstvo Kosova* na plenarnoj sjednici PSSE.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Što se tiče raspoloženja većinske Crne Gore najbolje bi bilo po tom pitanju raspisati referendum,mislim da bi se Camaj strašno razočarao.

Иди тамо Цамају или још боље за Албанију да те не селимо два пута! Много сте се осилили са својим срамотним заштитницима! Косово и Метохија нити је било нити ће бити арнаутско док га добро крвљу не окупате! Зато ћути и ниједну више!