Budvanske Demokrate skrajnule Krapovića, nosilac liste iz reda mlađih političara!

Na današnjoj sjednici OO Demokratske Crne Gore Budva jednoglasno je donijeta odluka o izbornoj listi i izbornom programu za predstojeće lokalne izbore u tom gradu.

Listu Demokrata Budve predvodiće Đorđe Zenović, diplomirani pravnik, dok će zajedno sa njim kompletnu kampanju predvoditi druga na listi Dragana Kažanegra Stanišić, diplomirana ekonomistkinja.

„Đordje Zenović rođen je 05.02.1986. godine u Kotoru. Osnovnu i srednju školu pohađao je i završio u Budvi i nosilac je diplome “Luča” u obije obrazovne ustanove. Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore upisao je 2006. godine, gdje je redovne studije završio u roku 2009. godine. Na specijalističkim postdiplomskim studijama na istom fakultetu specijalizirao je Ustavno pravo i stekao zvanje Spec.Sci sa prosječno ocjenom A. Radni angažman započeo je u Službi predsjednika Opštine Budva 2017. godine, gdje je dvije godine obavljao poslove vezane za normativno-pravnu izradu i pripremu akata za predsjednika. Takođe, u te dvije godine obavljao je funkciju odbornika u SO Budva. Početkom 2019. godine, nakon sprovedenog javnog konkursa, imenovan je za pomoćnika sekretara Sekretarijata za zaštitu imovine OB, a tu funkciju je uspješno obavljao do marta ove godine”, naveli su iz Demokrata, pa dodali:

„Dragana Kažanegra Stanišić rođena je 20.11.1979. na Cetinju. Završila je Osnovnu školu “Stjepan Mitrov Ljubiša ” i gimnaziju ” Danilo Kiš” u Budvi. Diplomirala je na ekonomskom fakultetu u Beogradu i dobila zvanje diplomirane ekonomistkinje. Govori engleski jezik i služi se ruskim i italijanskim. U periodu 2002.-2004. zapošljena u Sekretarijatu za privredu i finansije opstine Budva. 2004-2006 radila u kompaniji DMD ” Delta” kao kay account menager. Privatna preduzetnica od 2006.-2021. godine u oblasti ugostiteljstva i turizma.U periodu 2021.-2022. predsjednica odbora direktora kompanije “Sv.Stefan hoteli” ad Budva trenutno radi kao samostalna referentkinja. Građanska aktivistkinja u oblasti zaštite i afirmacije kulturne baštine i prirodnog bogastva. Učesnica panela iz ove oblasti”, zaključili su iz Demokratske Crne Gore.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ko bi od Budvana glasao natofila Krapovica? I ovako ce zbog njega proc ko bos po trnju.