Budva naš grad: Podržavamo sve građane koji se odluče da podnesu krivičnu prijavu protiv lica koja vrše nedozvoljen pritisak u cilju mijenjanja izborne volje pojedinaca‼️

Saopštenje prenosimo integralno

Poštovani građani Budve,

Svjedoci smo ovih dana velikog pritiska koji se vrši na birače da suprotno zakonima i slobodnoj volji daju svoj glas jednoj koaliciji.
Mi, kao predstavnici građanske liste „Budva, naš grad- Nikola Jovanović“ smatramo da je ponašanje koje ispoljavaju aktivisti te političke grupacije nedopustivo i u najmanju ruku, sramno.

Budva naš grad podržava sve građane koji se odluče da podnesu krivičnu prijavu protiv lica koja vrše nedozvoljen pritisak u cilju mijenjanja izborne volje pojedinaca.

Takođe ih pozivamo da se na predstojećim izborima izjašnjavaju slobodno i bez straha, a da su vrata naše kuće uvijek otvorena za njih.
Žao nam je što su se nekadašnji saborci odlučili da u potpunosti primjenjuju sistem koji je kreirao bivši  režim, i što na žalost, u želji da zasjednu u fotelje više nisu u stanju da povuku granicu između pristojnog ponašanja i nasilništva.

Budva naš grad je autentična građanska lista, koja je kao programski i politički princip postavila borbu protiv nezasitih partijskih centrala iz Podgorice, a koje kako vidimo, mogu da promjene i zastavu i ideologiju, ali zajedničko im je uvijek loša namjera prema Budvi.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare