Budva naš grad optužuje listu Mikijelja Za Budućnost Budve: Članica mladih DPS-a je na vašoj listi!

Lista „Budva naš grad“ saopštila je „da povodom optužbi i spinova koje čujemo od strane Mladena Mikijelja, gdje nas povezuje sa DPS-om, želimo da poručimo da prije nego se usudi da sledeći put obmanjuje javnost, prvo pogleda u svoje dvorište i objasni zašto mu se na listi nalazi bivša funkcionerka i kadar Savjeta mladih DPS-a Milica Franeta“.

„Očito da Mikijelj baštini vrijednosti DPS i da oni koji su bili u DPS u njemu lično vide produženu ruku te vrste politike. Dovoljno je prisjetiti se činjenice da je Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore formiralo predmet povodom sumnjive nabavke trajekata Morskog dobra i da se u međunarodnu istragu uključio čak i Interpol , pa onda zaključiti o kakvoj se političkoj ponudi građananima ovdje radi“, navodi se u saopštenju liste „Budva naš grad“.

Prema njihovim riječima, „potpuno je jasno zašto se na listi ‘Za budućnost Budve’ nalaze kadrovi DPS“.

„Jer zajednički žele da nas vrate u prošlost u kojem su skoro pa svi predsjednici opština iz njihovih redova završili iza rešetaka zbog zloupotrebe službene dužnosti, sticanja protivpravne imovinske koristi i nenamjenskog trošenja novca građana Budve“, piše u saopštenju.

Iz liste „Budva naš grad“ poručili su da se koriste izlizane matrice „sateliti DPS“.

„Sve su prilike da koristeći izlizanu matricu ‘sateliti DPS’ u ovom taboru žele da prikriju činjenicu da su u Budvi, preko Vlade Crne Gore pokušali da uvedu prinudnu upravu i uspostave vlast bez izbora kako bi dograbili 20 miliona evra koje smo sačuvali na računu Opštine Budva. Kako im to nije pošlo za rukom, razumijemo nervozu koja ih je obuzela zbog činjenice da smo osujetili njihov plan koji je podrazumijevao saradnju sa DPS-om, jer su ih pozivali u pomoć da smijene predsjednika opštine i predsjednika skupštine i eliminišu one koji rade u javnom interesu“, saopštili su iz liste „Budva naš grad“.

Kako su istakli, „u Budvi se sve zna i poznato je ko i za čiji račun učestvuje na izborima“.

„Sigurni smo da isti oni građani koji su u opoziciju poslali lošu vlast prije sedam godina neće dozvoliti ni njihovim naslednicima po mnogo čemu da budu dio nove vlasti, jer bi to bilo pogubno za ovaj grad i povratak u ambijent kada se opštinom upravljalo od strane istih centara moći koji sada stoje iza nekoliko izbornih listi i vrebaju svoju šansu da devastiraju sve moguće resurse i unište grad zarad lične koristi“, navodi se u saopštenju.

Za kraj su dodali:

„Čitava Budva zna da iza liste ‘Za budućnost Budve’ stoje tajkuni iz vremena DPS, koji su ojadili opštinu za desetine miliona evra kao i određena bezbjednosno interesantna lica koja ovih dana prijete građanima, ucjenjuju ih na razne načine i prijete otkazima po opštinskim i državnim preduzećima kojima upravljaju. Građani Budve nisu doživjeli amneziju, pa da se ne sjećaju da su ista ova lica nekad radila za DPS ono što danas rade za izbornu listu Mladena Mikijelja. I to je najbolji znak jednakosti između njih koji je toliko vidljiv da nema tih floskula i kampanje koja to može da zamaskira“, zaključili su iz liste „Budva naš grad“.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Piiii i na vas i.na njih. Sram vas bilo!