Branka Marković: Vlast u Podgorici će opstati!

Inicijative odbornika opozicije za rušenje vlasti u Podgorici očigledno nemaju većinu, saopštila je poslanica Pokreta Evropa sad (PES) i odbornica te partije u Skupštini Glavnog grada Branka Marković.

„Iako se opozicija spremala za prekompoziciju vlasti i za predizbornu kampanju u toku ljetnje turističke sezone, sve su prilike da u tom neracionalnom planu neće imati dovoljnu podršku. Prošlo je nekoliko dana od kada su formalizovane inicijative koje sadrže potpuno neutemeljena obrazloženja i koje su bile optimistično najavljene. U međuvremenu jasno je da inicijative SD, SDP, LP, iako imaju podršku DPS-a, a i spremnost nekih vladajućih konstituenata da im se pridruže, ipak nemaju dovoljnu podršku za prekompoziciju vlasti u Glavnom gradu“, kazala je Marković.

„Pokušaj destabilizacije vlasti u Glavnom gradu tek nakon prve godine nove gradske uprave, koja je naslijedila sve probleme prethodne višedecenijske vlasti, osuđen je na propast, jer građani vrlo dobro pamte ko je i na kakav način upravljao Podgoricom decenijama“, zaključila je Marković

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare