Boris Bogdanović pravi problem u Podgorici!

Gotovo pola godine od kada je Danilo Šaranović otišao na funkciju ministra, funkcija zamjenika gradonačelnice Olivere Injac koja pripada Demokratama stoji upražnjena.

Razlog za to su kako saznajemo iz više izvora u OO Demokrata Podgorica unutarpartijski sukobi.

Kandidat za tu poziciju bio je potpredsjednik Skupštine Glavnog grada i šef odborničkog kluba Demokrata Branko Vuković, ali je generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović suprotno volji OO Podgorice, stavio rampu pokušavajući da nametne lično rješenje, kao što je nedavno bio slučaj i za direktora policije.

Kao rješenja za tu poziciju Bogdanović je kako saznajemo pokušao da „progura“ kadrove koji nisu ni članovi Opštinskog odbora, ali je naišao na ogroman otpor usled čega ni do danas Demokrate nemaju tu ključnu poziciju.

Opštinski odbor Demokrata nije sazvan duže od pola godine, a zbog unutrašnjeg sukoba na relaciji Bogdanović- Vuković očigledno najviše trpe Demokrate koje se odriču najvažnije političke funkcije.

Ova dešavanja Demokrate pokušavaju da sakriju od javnosti, ali protek vremena ukazuje da je problem koji postoji očigledno nepremostiv.

Inače Demokrate su u Glavnom gradu pale sa 13 na svega 4 odbornika na poslednjim izborima u kampanji koju je organizovao i vodio Bogdanović.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare