Бојана Пићан: Желим да изучим законе, Младен Микијељ ради дан и ноћ!

Посланица Нове српске демократије (НСД) Бојана Пићан, казала је на Српској Радио-телевизији у емисији ,,Са Српском у центар”, да је хапшење Миливоја Катнића и Зорана Лазовића значајан корак у борби против корупције.

,,Циљ ми је да изучим законе и тако допринесем бољитку Црне Горе. Прве политичке кораке сам направила 2016. године. Сматрам да хапшење Катнића и Лазовића представља значајан корак у борби против корупције”, истакла је Пићан.

Додала је да је увјерена да ће коалиција окупљена око НСД постићи велики успјех на будванским изборима.

,,Оптински одбор НСД је увијек позивао на сарадњу. Имамо широку коалицију, подршку многих партија. Носилац листе даноноћно ради на добробити Будве. Фокус програма ће бити млади, јер смартамо да треба да радимо на томе да млади остану у Будви”, поручила је Пићан наглашавајући да ће програм коалиције бити реалан и из домена локалне самоуправе.

,,Нови градоначелник Будве ће бити из НСД. Очекујем побједу на изборима” казала је посланица Пићан Српској РТВ.

Емисију ,,Са Српском у центар” можете пратити уживо сваког радног дана од 13-15 часова на каналима Српске телевизије, таласима Српског радија, на нашем порталу и ју тјуб каналу.

У репризном термину емисију можете гледати на каналима Српске телевизије од 20: 30 часова као и на таласима Српског радија од 21: 30 а можете је наћи и на нашем порталу као и на ју тјуб страници.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare