„Blago“ Andrijevici! Belvederka u prinudnoj upravi!

Nina Blažić, DPS-ova herojina sa Cetinja koja je u godinama za nama bila učesnica prokomitskih auto trka sa crvenim zastavama, juče je još jednom dobila priznanje za svoj revnosan rad i patriotizam.

Naime, Vlada ju je na juče održanoj sjednici imenovala u Odbor povjerenika u Andrijevici, nakon što donijeta Odluka o raspuštanju Skupštine opštine.

Odlukom je propisano da će funkciju Skupštine opštine Andrijevica, do njenog konstituisanja, saglasno članu 185 stav 3 Zakona o lokalnoj samoupravi, vršiti Odbor povjerenika.

Odbor povjerenika činiće: Nina Blažić, Senad Crnovršanin, Bojan Paunović, Ljilja Belada, Ljubica Radović, Milorad Mojašević i Dragan Pešić.

Inače, povjerenica Blažić je žena Dražena Blažića, nekadašnjeg šefa kabineta DPS-ovog gradonačelnika Cetinja Aleksadra Bogdanovića.

Odanost DPS-u, Nina Blažić je potvrđivala i prošle godine kada je iz prvih redova klicala Milu Đukanoviću tokom njegovih predizbornih konvencija uoči predsjedničkih izbora.

Blažić na konvenciji Mila Đukanovića prošle godine sa teniserkom Dankom Kovinić
Da li je u međuvremenu Blažićka ublažila svoje rigidne komitske poglede na svijet oko sebe i presvukla politički dres (kao gomila DPS-ovih kadrova sa zapećka) pa je postala prihvatljiva i novoj Vladi, ostaje misterija.

I na kraju, da se ne zaboravi, g-đa Blažić je 22. februara ove godine od strane Vlade postavljena za v.d. generalnog direktora Direktorata za lokalnu samoupravu u Ministarstvu javne uprave.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare