Бира у Будви се не стишава! НСД Будва: Јовановић послуга старих Будванских фамилија, неће нас посвађати са Милом Божовићем

Саопштење преносимо интегрално

НСД БУДВА: НИКОЛА ЈОВАНОВИЋ ДА ПРЕСТАНЕ СА ОГАВНОМ КАМПАЊОМ ПРОТИВ НАШЕ КОАЛИЦИЈЕ И ГРАЂАНА БУДВЕ!

Позивамо Николу Јовановића да престане са огавном и беспризорном кампањом вријеђања коју ових дана води против листе “За будућност Будве” и грађана који су је подржали, из простог разлога што се све ово ради како би покушао да нас уведе у свађу са некадашњим предсједником ОО НСД Милом Божовићем који се тренутно налази у Спужу.

Нема наивних који не препознају оно што је крајњи циљ и ко је мета његових „анкета” и позива упућених грађанима Будве. У такву полемику и свађу која треба да се обије о главу онога који је притворен нас може тешко увући.

Ту му жељу не можемо испунити из простог разлога што није тајна да је у свакој претходној организацији у којој се налазио радио све што је било у његовој моћи да завади људе како би остварио личну корист. Нажалост, у Будви је успио оно што до тада није полазило за руком било ком другом политичару из Будве, и да завади кумове, браћу и пријатеље.

Ми знамо да ће у недељу када се одржи конститутивна сједница СО Будва Никола Јовановић бити само један од 33 одборника, а то се тешко подноси посебно када сте доведени прије неколике године да будете послуга старим будванским фамилијама, а онда изненада помислите да им можете постати господар.

Паметније би било Николи Јовановићу да након конститутивне сједнице Скупштине у Будви оде до породице Царевић или Божовић како би му нашли неки ангажман у складу са његовим квалификацијама и склоностима него што се брука чак и пред онима који су гласали за листу на чијем је челу био.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Нека се Паштровићи присете ,унијатске политике Митрополита Мардарија,неће шкодити,ако не помогне.