Belvederski bojovnik Ivan Vuković brani Spajića!

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković, koji je poznat i po činjenici da je bio istaknuti učesnik „bitke“ na Belvederu, kao i gradonačelnik Podgorice, odlučio je sad da brani i lidera Pokreta Evropa sad (PES) Milojka Spajića.

Naime, Vuković je na svom nalogu na mreži „X“ napisao je da je u redu kada on i njegove opozicione kolege kritikuju Spajića, ali da to ne smije da radi niko drugi (osim njih), a posebno ne srpski istoričar Aleksandar Raković, kojeg je nazvao „megafonom“ predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Sav uzrjuan Rakovićevim „napadom“ na Milojka Spajića, Vuković je poručio:

„Probleme ćemo rješavati sami“

5 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Na zalost svih Srba ovo sto ovaj kaze je tacno. Mnogo je udbasa poslao u CG da rovare po CG ali ne za srpstvo nego za njegovu nezajazljivu zadnjicu. Vucic je grobar Srpstva postavljen od stranih sluzbi da na kovceg ubijenog srpstva zakuca zadnji ekser… Sve sto se moglo dati Kurtiju on je dao, Srbiju rasprodao kao da mu je prcija, Kinezi svaki dan izvoze kilograme a godisnje po nekolike tone zlata, zaduzio je Srbiju za narednih 100god., vode i izvorista je rasprodao internacionalnim kompanijama, hoce da uvede u Srbiju Rio-tinto da raseli citav taj kraj oko rijeke Jadar jer su ga korumpirali, daje baslosovne subvencije stranim investitorima na drugoj strani srpskog seljaka je unistio sa svojim pajtosima ‘uvoznicima’, IMT je dao u bezcenje Indijcima -ustvari uzeo je kintu- Indija je tako dobila pristup na nova trzista….mogu da nabrajam njegove izdaje i lopovluk danima

Браво за коментар

Spaic i jes na strani dpsa vidise evropol sve polako ceslja na kraju svecese vidjeti

Čudna je ta sklonost da se svaki uspjeh proglašava tragedijom i katastrofom kako to čini Murat! Puste želje velikog Srpskog i Crnogorskog prijatelja! Samo ti Murate radi svoj posao!

Ovaj murat vidise koje a neprijatelji napadaju sve sto valja vucic zasluzuje sve pohvale i narodga voli jer je veliki drzavnik i voli narod i drzavu svi kojisu protiv njega srpski su neprijatelji