Bečić: Nema kompromisa, organizovani kriminal biće do kraja razbijen!

Uspješna akcija SDT-a i Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije u saradnji sa Europolom, koja je rezultirala hapšenjem više lica, uključujući i pripadnike policije, predstavlja još jedan dokaz snage i efikasnosti našeg bezbjednosnog sektora. Brojnim procesuiranjem i hapšenjem policijskih službenika ispunjavamo obećanje koje smo dali o čišćenju bezbjednosnog sektora, saopštio je potpredsjednik Vlade i koordinatora BOK-a Aleksa Bečić.

„Ovim akcijama šaljemo i jasnu poruku svim kriminalnim elementima da nema mjesta za njih u našem društvu. Naša posvećenost borbi protiv svih oblika kriminala, posebno šverc cigareta, je nepokolebljiva i neće biti kompromisa kada je u pitanju očuvanje zakona i reda. Želim posebno da pohvalim hrabrost i profesionalizam pripadnika Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva, čija je saradnja bila ključna u realizaciji ove operacije. Njihov trud i odanost dužnosti su stubovi na kojima počiva sigurnost naše države“, izjavio je Bečić.

Kako je dodao, svjesni smo da postoje pojedinci i grupe koje nastoje da opstruiraju naš rad i demotivišu bezbjednosni sektor, pokušavajući da ga predstave u negativnom svjetlu“.

„Dnevno politička graja i politički performansi ostaju u sjenci svakodnevnog hrabrog i predanog rada policijskih struktura i nadležnih tužilaštva. Nećemo dozvoliti da bilo kakvi pokušaji opstrukcije umanje našu odlučnost u čišćenju Crne Gore od kriminalnih aktivnosti“, rekao je Bečić, pa dodao:

„Neka ova operacija posluži kao podsjetnik da će pravda uvijek pronaći svoj put i da će se zakon poštovati. Naš cilj je jasan – nastavak borbe protiv kriminala, očuvanje mira i sigurnosti naših građana. Bez kompromisa, bez odstupanja“, zaključio je Bečić

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ovaj je jedino gori od Abazovica.